Lifestyle

5 dirty talk tips zonder dat het te ongemakkelijk wordt

Niets zo opwindend als dirty woorden in de oor kreunen van degene die je leuk vindt. Leuk om eens te proberen, maar eh... Als je dat nog niet zo vaak hebt gedaan voelt het soms alsof je de pornoster aan het uithangen bent. Niet iets waar ieder meisje zich comfortabel bij voelt. Maar no worries, Girlscene deelt vijf dirty talk tips met je die je kunt proberen zónder dat het awkward wordt. Lees snel verder.

Dirty talk geeft je seksleven net dat beetje extra. Zelfs als je een gezond seksleven hebt maak je het allemaal wat pittiger als je jezelf compleet durft te laten gaan. Ook als het om dirty talk gaat. Eerder schreven we al hoe je met dirty talk kunt beginnen als je geen idee hebt wat je aan het doen bent (lees het hier terug), nu vertellen we je hoe je een stapje verder kunt gaan zonder dat het ongemakkelijk voelt.

1. Schrijf het op
Zie je hem/haar vanavond? Kom dan alvast in de mood vóór je elkaar überhaupt hebt gezien. Hoe meer in the mood je bent, hoe makkelijker het is om je compleet te laten gaan én de tips in de praktijk toe te passen. Het vorige artikel sloten we af met sexting en dit artikel openen we ermee. Het is namelijk net iets minder eng om hem/haar een geil appje te sturen (of een ouderwets papiertje in zijn hand te schuiven) voordat het spel begint. Vertel de ander bijvoorbeeld hoeveel zin je in hem/haar hebt, dat je niet kan wachten tot hij of zij bij je is. Wedden dat het al iets makkelijker wordt om dit daadwerkelijk uit te spreken als je het al eens hebt opgeschreven of geappt? Laat het voorspel maar beginnen! 

2. Forceer niks
Waarschijnlijk moet je jezelf even over de drempel duwen als je graag iets opwindends in the heat of the moment wil zeggen tegen je liefje. Maar er is één belangrijke tip: forceer het niet. Hoe meer je het forceert, hoe meer je klinkt alsof je in een film speelt. Misschien dat je vriend(in) dat sexy vindt, maar het is vooral belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Probeer je vooral te laten gaan en zeg wat je voelt. Van een simpele 'ik wil je' tot 'je ziet er zo sexy uit als je dit doet'. Houd het lekker kort, je hoeft geen heel gesprek te voeren. Juist de kleine dingen brengen hem dichterbij een orgasme.

dirty talk tips
3. Denk niet aan wat de ander wil horen

Het komt natuurlijker uit je mond als je iets tegen hem/haar zegt waar jij je prettig bij voelt in plaats van dat je er met moeite een 'je bent zo groot' uitperst. Again, forceer niks. Als je moeite hebt om zoiets te zeggen is het beter om je te concentreren op de woorden en zinnen die er wat vloeiender uitkomen. Neem juist de touwtjes in handen door hem te vertellen wat hij/zij met je mag doen. 

3. Kijk de ander aan
Om het moment intiemer en opwindend te maken is het juist de truc om de ander aan te kijken als je dirty tegen hem/haar  praat. Dirty talk is trouwens niet alleen iets wat je voor of tijdens de seks hoeft te doen. Was het de beste seks die je ooit hebt gehad en zijn jullie net klaar? Laat het de ander dan zeker weten.

4. Noem zijn of haar naam
Grote kans dat je vriend(in) het fijn vindt als je zijn of haar naam in combinatie met dirty talk gebruikt. Nu is het natuurlijk niet nodig om bij iedere zin of kreun zijn of haar naam uit te schreeuwen, maar zo af en toe kan zeker geen kwaad. Onthoud dat dirty talk vooral gaat om hoe je iets zegt en niet per se wat je zegt. Maar vraag het maar eens na, wedden dat de ander jou juist opwindend vindt als je zwoel zijn/haar naam zegt en vertelt hoe goed hij of zij bezig is? Als je het moeilijk vindt om dirty talk nog persoonlijker te maken is er een oplossing: fluister het!

5. Praat langzaam
De sleutel tot dirty talk succes is niet om iets snel tegen je partner te zeggen, maar juist door het rustig uit te spreken. 'Langzaam' tegen hem praten schijnt meer impact te hebben dan wanneer je snel zegt "wat je nu doet is zo lekker". Het kan namelijk nogal een afknapper zijn als je niet verstaanbaar bent en vraagt wat je nu precies zei. Dat leidt alleen maar af van waar jullie mee bezig zijn en zorgt er misschien zelfs voor dat je je minder op je gemak voelt als het om dirty talk gaat.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved