Jaaaa! Er komt een vervolg op Gossip Girl mét de originele cast

Films & Series door Renee

Hey Upper East Siders. Gossip Girl here. And I have the biggest news ever... We horen het haar nog zo zeggen. Mis je Gossip Girl nog iedere dag en heb je bij gebrek aan een vervolg serie of film de zes seizoenen keer op keer terug gekeken? Dan hebben we mega fantastisch, super leuk nieuws. Je hebt de kop natuurlijk al gelezen: er komt een vervolg op Gossip Girl.

De regen mag dan vandaag met bakken uit de hemel komen, er is meer dan genoeg reden om een dansje te doen. Volgens een anonieme bron komt er namelijk een vervolg op de originele Gossip Girl serie en er is nog meer goed nieuws. De cast van toen zou al getekend hebben om terug te keren! 

gossip girl

Gossip Girl komt terug

Zitten op de trap voor het MET, wonen in The Plaza Hotel en natuurlijk Grand Central Station... De Gossip Girl locaties vergeten we nooit en gaan we misschien wel weer terugzien! De elite van Manhattan zou namelijk terugkeren voor een vervolg van de mateloos populaire serie. Een insider uit de filmindustrie beweert dat het slechts een kwestie is van de puntjes op de i zetten. "Het plot ligt al klaar. Het wordt een sprong vooruit in de tijd." Eerst gaan we zien waar de show eindigde, en dan gaan we snel door naar nu. Zo zien we dus hoe het nu gaat met Serena en de liefde, of Blair en Chuck elkaar écht gelukkig maken en hoe Dans leven eruitziet na Gossip Girl. Want: "Voor het verhaal is het beter als Gossip Girl weer anoniem is."

Naar verluidt was Blake Lively dolblij om de rol van Serena weer op zich te nemen, terwijl Leighton Meester een terugkeer niet zag zitten. Het is geen geheim dat de twee niet zo close zijn als in de serie. Leighton kan Blake schijnbaar niet uitstaan, maar ook zij heeft uiteindelijk ja gezegd op het vervolg. 

Het klinkt allemaal een beetje te mooi om waar te zijn, maar laten we hopen dat de geruchten klopen en dat Gossip Girl écht terugkeert.

Beeld: Brunopress | Bron: Nowtolove.com.au