Lil' Kleine onthult échte reden van vertrek uit Expeditie Robinson

News door Emma

Zat jij gisteravond ook achter de tv voor Expeditie Robinson? Het survivalprogramma blijft favoriet, maar één ding is dit seizoen super jammer: Lil' Kleine vloog er als eerste uit. Na zijn vertrek gingen er veel geruchten over de echte reden waarom hij eruit is. Boze tongen beweren dat de zanger uit het programma is vertrokken wegens optredens. Lil' Kleine reageert op de roddels en onthult de waarheid... 

Wilde geruchten

We hadden graag meer willen zien van Lil' Kleine op het onbewoonde eiland, maar helaas mocht het niet zo zijn. Na zijn vertrek gingen er wilde geruchten over de echte reden waarom hij eruit is. Mensen beweren dat hij eruit is gestapt om te genieten van een lange vakantie (naar verluidt mogen deelnemers in een resort verblijven als ze eruit zijn gestemd), anderen claimen dat hij eruit ging vanwege optredens.

De waarheid

Lil' Kleine reageert op de geruchten in De Coen & Sander Show. “Gaan die geruchten, echt waar?”, vroeg de rapper. “Ik ben er gewoon als eerste uitgestemd.” De waarheid is dus minder spannend dan we dachten. De zanger vertelt ook hoe hij terugkijkt op zijn korte deelname. “Het is de hel. Als je ziet hoe de mensen daar moeten leven… dat is echt next level.”

Beeld: Brunopress