Donny Roelvink begon dus met trainen om minder op zijn broer Dave te lijken

News door roos

Donny Roelvink kennen we allemaal uit de serie De Roelvinkjes en werd vroeger vaak bestempeld als 'het broertje van' of 'de zoon van'. Sinds een paar jaar is Donny flink gaan sporten en dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Donny is uitgegroeid tot een ware hunk! Wat wij alleen niet wisten is dat deze transformatie is ontstaan om minder op zijn broer Dave te lijken. Lees hier hoe het écht zit.

Donny 'het broertje van' Roelvink

Sinds Dave en Donny doen zaken staat niet alleen Dave, maar ook Donny op je crushlijst. Pfoe, wat een hottie! Maar dit is niet altijd zo geweest... Op dit moment is Donny Roelvink vijf dagen per week in de sportschool te vinden. Hij is begonnen met trainen om minder op zijn broer Dave te lijken. "Overal waar ik kwam wilden mensen met me op de foto omdat ze dachten dat ik Dave was. Dat was echt vervelend, want dat was de enige reden dat ik aandacht kreeg. Niemand zag míj meer'  vertelt Donny aan VIVA. Vanaf dat moment besloot hij om 'keihard' te gaan trainen.

Trainen

Rond Donny's examenjaar ging het minder met hem. Het ging uit met z'n vriendin, wist niet wat hij met zijn leven wilde en er ontstond een buikje... Oh-oh! Hij dacht: 'Fuck it man, ik ga zo'n harde sixpack opbouwen dat ze wel gaan zien wie Donny is'. Nou dat is hem zeker gelukt ;-). Als Donny om acht uur op school moest zijn, ging hij om half zeven hardlopen. Achteraf gezien ziet hij dit als zijn redding. Hij kreeg een nieuwe vriendin, een realityserie met zijn broer Dave en complimenten van mensen. Onze complimenten heb je in de pocket hoor. Go Donny!

Bron: RTLnieuws.nl | Beeld: Bruno Press