News

Droombaan: gastgezinnen gezocht voor deze KNGF puppy’s

Heb jij altijd al een pup willen hebben? Droom jij al jaren van een cute puppy in als huisdier en smelt jij al weg bij het zien van dit te schattige hondje? Dan hebben wij héél goed nieuws voor je! KNGF leidt honden zoekt namelijk gezinnen die de puppy’s wil verzorgen voordat ze klaar zijn om naar ‘school’ te gaan.

 

Gastgezien KNGF puppy’s

Jaarlijks worden er zo’n 200 pups geboren en voor hen allemaal zoeken we een fijn thuis om hun eerste jaar door te brengen en te wennen aan de wereld om hen heen. Het gezin heeft de taak dat de pup opgroeit tot een stabiele, gehoorzame en zelfverzekerde hond. Zodat ze uiteindelijk worden opgeleid tot blindengeleidehond, autismegeleidehond, assistentiehond of buddyhond. Uiteraard krijgt niet iedereen zomaar een KNGF pup in huis, je moet wel aan de volgende eisen voldoen.

♥ Héél veel liefde geven
♥ Opvoeding geven om goede hondenmanieren en basiscommando’s te leren
♥ Sociale omgeving bieden om vertrouwd te raken met de wereld om ons heen
♥ Tijd investeren: een pup vraagt natuurlijk veel aandacht en tijd

Maak mensen blij

Uiteraard blijft de pup niet voor de rest van z’n leven bij jou en verlaat jouw geliefde pup het gezin wanneer de hond klaar is voor zijn opleiding. Natuurlijk is het mooie dat je een heleboel mensen blij meemaakt en hen een beter leven geeft door op deze schattige pups te passen. Ben jij om? Vul dan hier het aanmeldformulier in. 

Beeld: iStock | Bron: KNGF

Must reads 👀