Celebs

8 celebrities die in de gevangenis zaten

Als je denkt dat de sterren in Hollywood schatjes zijn die nooit iets fout doen, dan heb je het mis. Zij zijn namelijk ook 'gewoon' mensen die weleens de wet overtreden. Wat zeggen we? Ze doen soms zulke stomme dingen dat ze door de rechter naar de gevangenis worden gestuurd! Ben jij benieuwd welke celebs eigenlijk helemaal niet zo lief zijn? Girlscene zet ze in dit artikel voor je op een rij.

1. Khloe Kardashian
Het is een scène uit Keeping Up With The Kardashians om nooit te vergeten: Kim die op haar kop krijgt van haar moeder, omdat ze in de auto selfies blijft maken, terwijl er iets serieuzers aan de hand is... Khloé gaat naar de gevangenis. In 2008 ging Khloé de fout in, terwijl ze in haar proeftijd zat. Dat kreeg ze namelijk, omdat ze was aangehouden achter het stuur met een slok te veel op. Toen ze haar proeftijd schond, kreeg ze een celstraf van tot 30 dagen opgelegd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༺♥༻ (@celebritymugshotz) on

2. Amanda Bynes
Amanda Bynes was zo goed bezig in Hollywood. Of nou ja, ze was goed bezig tot ze van het padje ging. Ze speelde in de mateloos populaire films She's the man en Hairspray. Ook had ze tussen 1999 en 2002 een eigen show op Nickelodeon. Hierna stopte haar carrière. Misschien heeft haar celstraf daarmee te maken? Ze moest maar liefst een hele dag de bak in toen ze in 2012 onder invloed achter het stuur zat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༺♥༻ (@celebritymugshotz) on

3. Lindsay Lohan
Lindsay en Amanda leken hetzelfde pad te bewandelen. Nadat Mean Girls ontzettend populair was en Hollywood aan Lindsay's voeten lag, ging het steeds slechter met de actrice. Zo is ze niet één keer maar een paar keer opgepakt tussen 2007 en 2012. Ook Lindsay vond het blijkbaar een goed idee om met drank op achter het stuur te zitten en vervolgens haar proeftijd te schenden... Nu is de actrice bezig met een comeback en wil haar oude leven (waarschijnlijk die voor de arrestaties) weer terug. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༺♥༻ (@celebritymugshotz) on

4. Paris Hilton
Je zou niet verwachten dat de hotelerfgename Paris Hilton in het rijtje zou staan, maar niets is minder waar. De blondine heeft namelijk flink wat rebelse jaren achter de rug waaraan ze verschillende regels aan haar laars lapte. Toen de rechter haar oplegde om naar rehab te gaan besloot ze om vroegtijdig te vertrekken. Dat had gevolgen: Paris moest toen drie dagen brommen achter de tralies, omdat ze niet het programma af had gemaakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༺♥༻ (@celebritymugshotz) on

5. Nina Dobrev
De Vampire Diaries-actrice werd gearresteerd voor het flashen van haar borsten naar mensen, samen met een aantal andere collega's van The Vampire Diaries cast. Na van het bekijken van camerabeelden zag de politie beelden van de meiden die over de snelweg aan het rennen waren en aan het poseren waren. Zo hingen ze over de een brug en liepen over een reling heen. Tijdens de arrestatie werkten ze goed mee, betaalden hun borgsom en waren weer op vrije voeten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༺♥༻ (@celebritymugshotz) on

6. Bruno Mars
In 2010 werd zanger Bruno Mars gearresteerd, vanwege het bezit van cocaïne nadat hij had opgetreden in een nachtclub. De zanger gaf toe dat het een domme actie was en zei dat hij nooit eerder drugs had gebruikt. Een 's ochtends werd hij vrijgelaten. Zes jaar later vertelt hij deze arrestatie hem een realitycheck gaf en zichzelf beloofde dat dit nooit meer zou gebeuren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༺♥༻ (@celebritymugshotz) on

 

7. Justin Bieber
Justin Bieber was 6 jaar geleden weer volop in het nieuws, vanwege de mugshot die werd vrijgegeven aan de media. Hierop heeft hij een grote glimlach, maar zo leuk was het allemaal niet. De zanger was namelijk gearresteerd vanwege te hard rijden, een verlopen rijbewijs en later bleek ook dat hij verschillende soorten drugs in zijn bloed had zitten. Uiteindelijk werd hij vrijgesproken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༺♥༻ (@celebritymugshotz) on

8. Snooki 
Nicole Polizzi (aka Snooki) werd in 2010 gearresteerd voor roekeloos gedrag voor het lopen rond het strand onder invloed van alcohol en mensen lastig viel. Snooki, die toen 22 jaar was, werd naar de gevangenis van Seaside Heights gebracht. De aanklachten vervielen, maar ze moest een boete van $500 betalen en kreeg een taakstraf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Mugshots (@celeb_mugshots) on

Bron: toofab.com, billboard.com | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved