Nostalgie! Je kunt RollerCoaster Tycoon vanaf nu weer spelen op je computer

Lifestyle door Emma

Supervette achtbanen bouwen (waar vervolgens niemand in durft), bezoekers tevreden houden (of verdrinken...) en geld verdienen door de prijzen van paraplu's verhogen als het regent: we hebben vroeger heel wat uren gespendeerd aan RollerCoaster Tycoon. Krijg je ook weer de kriebels om de game te spelen? Goed nieuws: dat kan vanaf nu weer! 

We bewaren super leuke herinneringen aan RollerCoaster Tycoon. Zeg nou zelf, je eigen pretpark en achtbanen bouwen is toch hartstikke ontspannend! Helaas was de oude game niet meer geschikt voor onze nieuwe computers, maar daar is wat aan gedaan! Pretparksimulator RollerCoaster Tycoon Classic is beschikbaar gemaakt voor pc- en Mac-systemen.

RollerCoaster Tycoon Classic is een remaster van de twee klassieke varianten: de spellen uit 1999 en 2002 zijn samengevoegd en aangevuld met klassieke uitbreidingspakketten Wacky Worlds en Time Twister. En ja, de geluiden en graphics zijn precies hetzelfde zoals je van de oude game gewend bent. Nostalgie! 

Heb je ook super veel zin om RollerCoaster Tycoon Classic te spelen? Het spel is te koop via Steam, en je legt er slecht 20 euro voor neer. Precies op tijd voor het weekend ;-). 

 

Een bericht gedeeld door Dosgamert (@dosgamert) op

Beeld: iStock