Food

Er is een run op dít nieuwe bapaobroodje

Je bent de laatste uren aan het aftellen... Je maag begint te knorren en het liefst gooi je je huiswerk aan de kant of zeg je 'daaag' tegen kantoor. Snack attack? Wij hebben dé perfecte snack ontdekt om jouw honger even te stillen, zodat je de laatste uurtjes nog even door kunt. Het beste is dat het ook nog eens hartstikke budget is! Lees hier waar wij het over hebben.

Snack o'clock

We hebben het over een broodje bapao! En natuurlijk hebben we het niet zomaar over een broodje bapao, maar over het allernieuwste broodje bapao van de Vegetarische Slager. Broodje bapao, want eigenlijk 'broodje vlees' betekent, is er in véél verschillende soorten als we in de schappen kijken. Maarrrrr, er was nog geen plantaardige variant. Gelukkig brengt de Vegetarische Slager daar vanaf vandaag verandering in, kijk maar mee. Waarschuwing: niet kijken als je honger hebt ;-).

Budgetproof

Krijgen jullie al honger na het zien van deze beelden? Bij ons loopt het water al in de mond... Het beste is dat dit broodje binnen een paar seconden ready to eat is én gewoon verkrijgbaar is in de supermarkt voor een echte budgetprijs van €1,09. Wij zijn héél groot fan!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved