News

Dit is de nieuwe spinoff van Pretty Little Liars met twee PLL-actrices in de hoofdrol

Woohoo! We hebben nog maar net verwerkt dat het bijna klaar is met Pretty Little Liars. Ben jij klaar voor iets nieuws? Hou je vast, want er komt iets héél leuks aan. Er komt namelijk nieuwe serie aan genaamd The Perfectionists en is net zoals je van PLL verwacht: girly, misdrijven en heel veel drama. Best news ever: ze hebben twee PLL-actrices gestrikt voor de hoofdrollen!

Pretty Little Liars spinoff-serie

Ben jij al enthousiast? The spinoff-serie is gebaseerd op de boekenserie The Perfectionists, geschreven door Sara Shepard. Jep, zij heeft ook de boeken over Pretty Little Liars geschreven. Sasha Pieterse (Alison) en Janel Parrish (Mona) gaan de hoofdrollen, ‘de perfectionisten’, spelen heeft TVLine bevestigd. Dit moet wel een goede serie worden, toch? Lees hieronder waar de serie over gaat.

De serie

Alles lijkt perfect in het leven van de collegestudenten, maar niets in Beacon Heights is zoals het lijkt te zijn. De stress om ‘perfect’ te zijn leidt tot heftige gebeurtenissen. Er wordt zelfs iemand vermoord. Achter elke perfectionist schuilt een geheim, een leugen én een alibi… Spanend! We can’t wait.

Beeld: Getty Images | Bron: Tvline.com

Must reads 👀