Beauty

Deze mascara kost €3,39 en is zo goed dat het internet losgaat

1

Ben je nog altijd op zoek naar de beste budget mascara die je maar kunt vinden? Zoek niet verder, want die mascara is gevonden! Het internet is sinds kort in de ban van een mascara die je maar €3,39 kost en die je niet vanuit Amerika hoeft te bestellen, maar gewoon bij Kruidvat in de buurt scoort. Lees snel verder om erachter te komen welke mascara het is.

Wie nog altijd de beste budget mascara niet heeft gevonden hoeft zich geen zorgen meer te maken, want iemand anders heeft al haar best gedaan om jouw zoektocht te beëindigen. De mensen op het internet zijn er in ieder geval lyrisch over. Want hallo... Dat resultaat. Je zou bijna denken dat je nepwimpers hebt opgeplakt!

beste budget mascara

De beste budget mascara is...

Tijd om het dan eindelijk aan je voor te stellen: de Essence Lash Princess False Lash Effect mascara is volgens velen dé mascara die jij in je make-up tasje moet hebben. Als je de foto's ziet begrijp je waarschijnlijk wel waarom, want als je houdt van ultralange wimpers in een handomdraai is deze mascara iets voor jou.

Can't believe this mascara was only £3.30! Sorry for the shocking picture quality but this is the Essence Lash Princess mascara and I HIGHLY recommend it. from MakeupAddiction

Wauw. Op naar Kruidvat! 

PS: Wil je weten wat Girlscene de beste budget mascara vindt? Check dan dit artikel eens!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden mila_jergi

    maken ze geen spinnenpoten?

  1. 1