Winnen

Stem op Girlscene voor Website van het Jaar en win een fantastische goodiebag

[AFGELOPEN]Ohhh, wat zijn we trots op Girlscene HQ! Van maandag tot vrijdag tikken we door tot half zes om de leukste artikelen te maken die jij als lezeres dolgraag wil lezen. We nemen video's op, plaatsen mooie afbeeldingen op Instagram en bereiken nog steeds 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand. Dat wordt nu beloond! We zijn namelijk wéér genomineerd voor de Website van het Jaar en pssst: we hebben nu je hulp nodig.

Het is net zoals voorgaande jaren nog steeds een grote eer om genomineerd te worden voor Website van het Jaar! In de categorie Communities maakt Girlscene namelijk kans om als grote winnaar uit de bus te komen en oh, wat zou het fantastisch zijn als we deze prijs in de wacht mogen slepen. 

girlscene website van het jaar

Girlscene voor Website van het Jaar

Lees jij met veel plezier dagelijks de artikelen op Girlscene? Check je 's ochtends de nieuwtjes die online staan? Kijk je ook graag de video's die we op YouTube plaatsen? Dan durven we te wedden dat jij je stem wel op Girlscene zou willen zetten voor de Website van het Jaar verkiezing. Je hebt vanaf nu tot 26 oktober de tijd om te stemmen.

Klik hier om op Girlscene te stemmen voor Website van het Jaar

Goodiebag winnen?

Om jou te bedanken dat je niet alleen Girlscene volgt maar ook op Girlscene stemt verloten we een goodiebag! Wat je in de goodiebag vindt houden we nog even geheim, maar geloof ons als we zeggen dat je die wilt winnen. Maar wat moet je doen om kans te maken?
♥ Maak een screenshot van je stem op Girlscene voor Website van het Jaar
♥ Mail de screenshot met je naam en adresgegevens naar danique@girlscene.nl o.v.v. 'Website van het Jaar stem'

Thank you!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved