10 bizarre AliExpress producten die je koopt en die je (niet) nodig hebt

Fashion door Romee

We weten allemaal dat in China bizarre producten gemaakt worden. Je kunt het zo gek niet bedenken of in China hebben ze het. Het mooie is dat wij aan de andere kant van de wereld ook kunnen genieten van deze gekkigheid. We bestellen het via internet en dan is het fingers crossed dat het twee maanden later in onze brievenbus valt. AliExpress is zo'n website en wij laten jullie de meest bizarre producten zien die te koop zijn op deze website. Waarschijnlijk wist je niet eens dat het bestond. 

Niet alle producten uit het onderstaande rijtje zijn extreem bizar, maar sommige zijn gewoon super handig. Bepaalde struggles uit het dagelijks leven zijn vanaf nu verleden tijd. Misschien moet je er een aantal weken op wachten voordat het op de deurmat ligt, maar dan heb je ook wat. 

wc papier trum
1. Toiletpapier met Donald Trump €5
Je billetjes die gekust worden door de president van Amerika, wat wil je nog meer? Geef toe, het is een beetje raar, maar ook wel weer grappig. Als je nog voor iemand een grappig cadeau zoekt, gegarandeerd dat dit succes gaat hebben. Voor vijf euro kun jij Donald Trump door de het toilet spoelen als je wilt. 

slaapkussen
2. Reiskussen €12,40

Vallen jouw ogen soms dicht op de meest random momenten? Dan is dit kussen voor jou de oplossing. Je neemt het overal mee naartoe en binnen no-time tel jij schaapjes. Of je nu in de trein zit of koffie aan het drinken ben in de supermarkt, jij komt wel aan je rust.  


3. Trouwjurk €140

Plannen om te trouwen? Kijk eens op AliExpress want daar heb je trouwjurken in overvloed. Deze is, zacht uitgedrukt, vrij apart. Bespaar al die moeite om met je moeder de bruidszaken af te gaan, maar bestel gewoon op Ali en voor 140 euro ben jij klaar om het ja-woord te geven. 


4. Kroos verwijderaar voor aardbeien €0.80

Jij bent al jaren op zoek naar dit. Keer op keer pulk jij dat groene schilletje met je vingers van de aardbei. Niet ideaal, want je nagels worden daar niet mooier op. Maar dit lost alle ellende voor je op. Met dit handige apparaat verwijder je zonder problemen dat groene kroosje. 

koffiewarmer
5. Draagbare koffiewarmer €2,70

Dit is gewoon ideaal. Je hebt altijd het probleem dat je druk bezig bent en je er vervolgens achterkomt dat je een kop koffie of thee naast je hebt staan. Tja, deze is nu koud en kunnen we door de gootsteen spoelen. Dit probleem is verleden tijd met deze ideale draagbare koffiewarmer. Je sluit hem bijvoorbeeld aan op je laptop en na een uur heb jij nog steeds warme koffie. 


6. 3D-shirt €8,70

We weten dat 3D-printen tegenwoordig mogelijk is, maar hebben er waarschijnlijk nog nooit over nagedacht dat er ook T-shirts in 3D gemaakt kunnen worden. Het lijkt net of de twee personen op je af komen. Hoe krijg je het gemaakt?!


7. 3D All Star-sokken €1,40

Naast toffe T-shirts is het natuurlijk ook mogelijk om andere dingen in 3D te printen. Zo zijn ze ook creatief geweest met sokken. Dure All Stars zijn verleden tijd, want vanaf nu hoef je alleen maar voor een paar euro sokken te kopen. Lijkt net echt toch?


8. Tassenhouder €0.55 

Elke keer weer die struggle tijdens het boodschappen doen. Dat plastic dat in je hand snijdt, vreselijk! Maar wat dacht je van deze geweldige creatie? We noemen het maar een tassenhouder. Het houdt je tasjes met groenten en fruit bij elkaar en door het fijne handvat is het een genot om ermee te lopen. 

uiensnijder
9. Uiensnijder €1,66

"Schat, snijd jij de uien even?" Nee, niet de uien, denk je dan. Je handen ruiken nog dagen naar die penetrante lucht en dat is geen pretje. Gelukkig bestaat AliExpress, want zij verkopen dit apparaat zodat jij een ui snijdt zónder de ui vast te hoeven houden. 


10. Endoscoop €11,40
Deze endoscoop is een aparte gadget. Het is een camera aan een USB-kabel. Dan vraag je je af waarvoor je dit in godsnaam moet gebruiken? Heel simpel. Is jouw gootsteen verstopt? Doe de endoscoop in het putje, sluit de kabel aan op je laptop en je ziet precies waar het mis is. Waarschijnlijk kun je nog genoeg andere dingen verzinnen waarvoor je dit wil gebruiken. 

Beeld: iStock