News

Eindelijk! Cole Sprouse spreekt voor het eerst over zijn relatie met Lili Reinhart

Nog heel even geduld en dan is het zover: het tweede seizoen van Riverdale! De cast is druk met het promoten van de nieuwe afleveringen en tja… iedereen wil natuurlijk dolgraag weten hoe het nou zit tussen Cole Sprouse en Lili Reinhart. Er gaan al weken geruchten dat de twee meer zijn dan alleen collega’s. En ja hoor, de onvermijdelijke vraag is gesteld en Cole geeft antwoord. Een soort van… 

Sinds Cole en Lili samen zijn gespot in Vancouver – en dus niet op de set – wordt er gefluisterd over een relatie. De twee houden hun lippen stijf op elkaar, maar schuiven niet bepaald onder stoelen of banken dat ze gek zijn op elkaar. Cole en Lili posten regelmatig foto’s van elkaar op Instagram en de actrice nam het onlangs voor Cole op toen een fan hem uitschold op Twitter. 

Echte relatie

De cast van Riverdale geeft nu veel interviews om het nieuwe seizoen te promoten, maar journalisten grijpen ook de kans om te vragen hoe het zit tussen de twee. Cole geeft voor het eerst antwoord! Helaas bevestigt hij de relatie niet, maar hij heeft wél iets liefs te zeggen over Lili. “Sinds de serie van start is gegaan willen mensen al dat Lili en ik samen zijn,” zegt hij tegen EW. “Mensen willen graag dat de relaties in de serie echt zijn.”

Goede roddel

De acteur snapt dat fans graag willen dat hij en Lili in het echt ook een setje zijn, juist omdat fans zo gehecht zijn geraakt aan Betty en Jughead. Daarom vindt hij het ook helemaal niet erg dat mensen fluisteren over een relatie. “Het is heel bevredigend dat mensen op die manier over mij en Lili praten, want het betekent dat de relatie tussen Jughead en Betty zo goed overkomt dat mensen hopen dat het echt is.” 

Geen ontkenning

Cole geeft dus niet toe dat hij aan het daten is met Lili, maar hij ontkent het ook niet. Bovendien plaatste hij gisteren een aantal behind the scenes foto’s en je kunt al raden wiens foto hij als eerste koos… Dat zegt genoeg, toch? 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀