Fashion

Zo krijg je werkelijk altijd korting bij Primark

Misschien denk je dat je bij Primark echt niet op korting hoeft te rekenen, tenzij je iets in de uitverkoop scoort. Maar weet je wat? Niets is minder waar! Er is weliswaar geen webshop waar je kortingscodes kunt invoeren, maar er is wel een slimme manier om in de winkel minder te hoeven afrekenen. Girlscene vertelt het je in dit artikel.

Nu is afdingen op je Primark items misschien niet echt nodig aangezien alles enorm betaalbaar is. Maar toch is er een truc om dat ene jurkje of die paar schoenen voor nog minder geld mee naar huis te nemen.

primark korting

Korting bij Primark

HLN schrijft dat je volgens een ex-medewerker namelijk weldegelijk korting kan krijgen. Als je een klein foutje opmerkt aan een item doet Primark er namelijk helemaal niet moeilijk over om je korting te geven. Zo betaal je dan 10% minder! Wel moet je opletten dat je niet te moeilijk doet, want volgens de ex-medewerker is er een speciaal boek voor beveiligers waarin mensen staan die vervelend doen tijdens het winkelen. En daar wil je niet in belanden...

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook