Lifestyle

8 struggles die jij herkent als hij nog net niet je vriend is

Al maanden spreek je met hem af, app je hem non-stop en tovert hij altijd een lach op je gezicht. Hij komt zowat elke dag bij je over de vloer en je ouders gaan er eigenlijk al vanuit dat hij je vriendje is. "Nee mam, we hebben geen relatie, nog niet." Precies, nog niet. Soms zou het gewoon net iets makkelijker zijn als jullie wel dat stelletje zouden zijn. Herken je dit? Dan komen deze struggles je bekend voor. 

1. "Hebben jullie nu een relatie of niet?"
Je herkent dit sowieso. Jullie zijn al een tijdje met elkaar bezig en worden dus regelmatig samen gespot. Iedereen om je heen vraagt aan je of jullie relatie nu al officieel is. Elke keer geef je een vaag antwoord als "uhmm, ja nou, nog niet echt." 

2. Je weet niet zo goed of je een foto van jullie op samen op Instagram moet zetten
Je hebt het zo leuk met hem en jullie maken regelmatig leuke selfies met elkaar. Diep van binnen wil je deze plaatsen op Instagram, maar dan denkt iedereen meteen dat jullie een relatie hebben. Hmm... Dat moet ik niet hebben, want we hebben nog geen relatie. 

is het een relatie

3. Je weet niet zeker of je all the way wilt gaan
Je bent nog een beetje onzeker over seks. Jullie hebben nog geen relatie, dus je weet niet zo goed wat je met hem aan moet op dat gebied. Misschien hebben jullie het al een keer gedaan, misschien ook niet, maar dat maakt verder ook niet uit. Veel dingen die een stuk makkelijker zouden zijn als jullie wel echt een relatie hebben. 

4. Je hebt nog altijd make-up op als je bij hem bent
Overal en altijd make-up. Je doet er nog steeds alles aan om er elke keer op en top uit te zien bij hem. Ook als je bij hem slaapt, laat je je make-up gewoon zitten.  

5. Je kijkt al uit naar het moment dat je jullie relatie Facebook official maakt
Je Facebook moet natuurlijk wel up-to-date blijven, dus je status moet veranderen op het moment dat jullie relatie officieel is. Je bedenkt je al helemaal hoe het eruit komt te zien op je tijdlijn en wie er allemaal gaan reageren. Vanaf dat moment weet echt iedereen dat jullie bij elkaar horen.  

relaties

6. Je mist tijd voor jezelf
Toen je nog niet obsessed was met die leuke jongen, deed je alles wat je wilde. Je hoefde met niemand rekening te houden en kon genieten van de tijd die je voor jezelf had. Nu moet je rekening houden met iemand en dat is soms nog best wel lastig. Je me-time is ingekort en dat mis je stiekem best wel. 

7. Je weet niet of je spullen moet meenemen naar zijn huis
Als jullie afspreken om bij hem thuis film te kijken, weet je niet zo goed of je nu ook je pyjama en tandenborstel mee moet nemen. Jullie hebben niet specifiek afgesproken dat je bij hem slaapt, maar dat gaat er misschien wel van komen. Tja, struggles. 

8. Je hebt slaaptekort
Als vrolijke vrijgezel lag je altijd in je bed hoe je wilde en hoefde je met niemand rekening te houden. Op je rug met je armen wijd of gewoon dwars op je bed, het kon allemaal. Nu je regelmatig met iemand een bed moet delen, is dat toch wel even wennen. Slapen is dus erg lastig en dat is overdag te merken. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved