Beauty

Fantastisch: Lush komt met speciale bruisbal die stress en angst vermindert

Je agenda is bomvol, er ligt een stapel huiswerk op je te wachten en die berg afwas moet tussendoor ook nog weggewerkt worden. Soms wordt het je allemaal even te veel, voel je je constant opgejaagd en word je midden in de nacht wakker van de angst of stress. Herkenbaar? Een warm bad doet wonderen en al helemaal met de speciale bruisbal die Lush lanceert. Deze bruisbal vermindert jouw stress en angst, en is vanaf nu verkrijgbaar!

Lush heeft veel fijne bath bombs in de schappen liggen, maar deze bruisbal is wel heel bijzonder. Als je last hebt van stress en angst, kan deze bruisbal wonderen doen. De speciale bruisbal waar we het over hebben is de Rocket Science bomb. De bruisbal is in de vorm van een raket, hoe leuk is dat! 

De Rocket Science bomb ziet er niet alleen super cool uit, maar heeft ook een speciale werking. De raket-bruisbaal laat een spoor achter van geel, blauw en roze wanneer je 'm in bad lanceert. Een waar schouwspel om naar te kijken, en zorgt ervoor dat je even niet aan die duizend afspraken en dat belangrijke tentamen denkt. Ook geeft de geur van bergamot je een ontzettende oppepper en heeft de citrusoliën een positief effect op je gedachten. Lush noemt het de 'beste remedie tegen angst en stress'. 

De Rocket Science Bath Bomb ligt vanaf 8 september in de Lush winkels. 


Beeld: Lush

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook