News

OMG: Zayn Malik scheert zijn hele hoofd kaal

De lange lokken van Zayn zijn al een tijdje verleden tijd sinds hij gestopt is bij One Direction. En eerlijk, wij vonden hem die korte coupe ook best goed staan. Zayn liet het alleen niet bij dit kapsel en nam gisteren het rigoureuze besluit om zijn hele hoofd kaal te scheren (OMG!). Ja echt, bekijk hier de eerste foto’s.
 

Oude look

We nemen je nog even mee naar zijn vorige kapsels. Hieronder zie je een foto van Zayn’s langere lokken. Dit had hij na One Direction al snel verruild voor een iets korter kapsel, dat zie je hieronder. Scroll naar beneden om zijn transformatie te bekijken.

Korte coupe

Aan zijn korte coupe waren wij inmiddels al gewend. Dit kiekje deelden zowel de moeder van Zayn als de Nederlandse Yolanda Hadid nog op Instagram tijdens de viering van het Islamitische offerfeest.

De reden

Ennnn, zo ziet hij er dus uit zonder haar. Hmm, wij moeten er nog even aan wennen… Zayn scheerde zijn hoofd niet zomaar kaal, maar deed mogelijk rond de viering van het Offerfeest. Sommige mannen scheren tijdens de laatste dagen van dit feest hun hoofd kaal als een teken van spirituele wedergeboorte en vernieuwing. 

Beeld: Getty Images