Alarm! Tony’s Chocolonely brengt VANDAAG drie nieuwe smaken uit

Food door Emma

Ga je voor de knalroze framboos of toch de oranje caramel zeezout: het is elke keer moeilijk kiezen als je voor het chocoladeschap staat. Maar Tony's Chocolonely maakt het ons nóg moeilijker, want vanaf vandaag zijn er maar liefst drie (!) nieuwe smaken verkrijgbaar. Ben je benieuwd welke reep je vanavond gaat proeven? Lees verder.

Heb je een avondje op de bank gepland of juist een gezellige avond met vriendinnen? Komt dat even goed uit, want dat is reden genoeg om de drie nieuwe smaken van Tony's Chocolonely te proberen. De smaken zijn een beetje herfstig en dat komt goed uit met regenachtig weer in het vooruitzicht. 

Donkere Melk Rogge Zeezout

Knapperige rogge met een snufje zeezout in de nieuwe donkere melkchocolade met 42% cacao. De inspiratie hiervoor werd opgedaan uit een Britse reep gemaakt met brood. 

Melk Stoofpeer

De langgekoesterde droom van Tony’s smaakmaakster komt met deze reep uit. Een fruitbedrijf uit Nederland heeft die toffe peertjes geleverd, Tony’s heeft er nog wat kaneel en citroen aan toegevoegd.

Wit Stracciatella

Witte chocolade met stukjes Tony’s pure chocolade en ’n schep cacao nibs; allemaal gemaakt van Tony’s traceerbare cacaobonen, dus een reep met impact. 

De Limited Editions zijn vanaf vandaag tijdelijk verkrijgbaar bij Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR, Jamin en cadeau- en delicatessenwinkels. Chocofans kunnen vandaag de Limiteds als eerste komen proeven bij Tony’s store op de Polonceaukade 12 in Amsterdam.

Beeld: iStock / Tony's Chocolonely