Kortingscode

Shoppen met korting doe je zo!

Shoppen doen we het liefst allemaal. De laatste trends, nieuwste mode en leuke hebbedingetjes kunnen we vaak maar met moeite in de online schappen laten liggen. Heerlijk languit op de bank alle webshops afstruinen is dan ook een favoriete bezigheid van veel meiden. Kortingen, acties en leuke aanbiedingen zijn daarom mooi meegenomen. Budgetshoppen klinkt misschien wat stoffig, maar dat is het zeker niet! Want een beetje besparen is zo gek nog niet!Eenvoudig besparen

Een handige en makkelijke tip om te besparen is door de website eens goed te bestuderen op aantrekkelijke acties. Vaak krijg je namelijk een eenmalige korting wanneer je lid wordt van de nieuwsbrief. Ook zijn er webshops waarbij je bij iedere aankoop kunt sparen voor punten die worden omgezet in korting. Ongemerkt bespaar je zo toch best wat geld! 

De SALE
Veel bekende webshops houden meerdere keren per jaar uitverkoop. Sla hierbij snel je slag zodat je de tofste items in je online mandje hebt liggen. Je bespaart in de sale gemakkelijk wat euro's, die je natuurlijk vervolgens weer aan een ander fashionable item kunt spenderen. 

Kortingscodes
Bij veel bekende webshops is het mogelijk een kortingscode te gebruiken. Door het gebruik van de kortingscode ontvang je dan extra korting op je bestelling. Een bekende webshop welke vaak een kortingscode beshikbaar heeft is bijvoorbeeld Zalando. Op onze kortingscode pagina hebben wij regelmatig een Zalando kortingscode beschikbaar. 

De Memberpas
Waar je voorheen in de winkel vaak een klantenkaart kreeg aangeboden werken nu ook steeds meer online shops met een virtuele memberpas. Je spaart ongemerkt punten die je voor een korting of actie kunt inwisselen. Daarnaast kan de klantenkaart voor meer voordeeltjes zorgen zoals bijvoorbeeld gratis verzending. Het zijn slechts kleine dingen, maar voor degene met een kleiner budget zeer welkom. 

Social media
Houd je ogen niet alleen gericht op de online shop, maar kijk ook eens op de social media kanalen van het merk. Vaak wordt social media groots ingezet om kortingen te promoten, ook de uitverkoop wordt hier aangekondigd en zo nu en dan is er ook een win-actie. Eenvoudig om aan mee te doen en de kans dat je een gratis artikel wint is natuurlijk ontzettend leuk! 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved