Beauty

Met deze kapsels steel jij overal en altijd de show

1

Jarenlang ga jij door het leven met hetzelfde kapsel, maar nu is het toch echt tijd voor verandering. Misschien een korte bob, highlights of een pony? Of wil je gewoon een keer wat variatie zonder naar de kapper te hoeven? Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar zonder succes. Geen paniek dames, deze keer ga je sowieso succes boeken. In dit artikel doe jij de nodige inspiratie op om de show te stelen met jouw haircut

Hieronder vind je verschillende tutorials en inspirerende afbeeldingen die jou helpen om je haar een boost te geven. 

 

Een bericht dat is gedeeld door @womens_haircuts op

Twee vlechtjes
Vlechtjes zijn altijd hip, of het nu een vissengraat is of gewoon een degelijke vlecht. Deze onderstaande vlechtjes zie je tegenwoordig ook veel voorbijkomen. De vlechtjes vlecht je in wat strakker op je hoofdhuid. Of je nu kort haar hebt of wat langer, het kan altijd. Bekijk hieronder een tuturial zodat jij dit zelf makkelijk namaakt. 
 

Lage knot
Een lage knot is netjes en super elegant. Heb je een speciale gelegenheid? Maak een lage knot en je bent helemaal gekleed in stijl. Ook met de lage knot heb je genoeg variatie. Je hebt de keuze tussen een strakke knot of een iets lossere. De strakke knot doet het altijd goed bij een nette gelegenheid en de lossere knot draag je op elk moment. 

 

Warrige paardenstaart
Een paardenstaart wordt al jaren gedragen. Vind je het een beetje saai worden? Geef je paardenstaart dan een boost door het een warrig effect te geven. Heb je stijl haar? Krul het eens en maak dan deze paardenstaart. Het hoeft allemaal niet perfect te zitten. Een beetje haarlak erbij en je haar is klaar voor de dag. 

 

Haar half opgestoken
Dit kapsel blijft altijd hip. Draag het naar speciale gelegenheden of een avondje uit. Ook bij dit kapsel heb je verschillende variaties. Een knot half opgestoken of in een staart. Bekijk de video om dit zelf voor elkaar te krijgen. Vind je het lastig? Geen probleem, bekijk de video's en het wordt speciaal voor jou uitgelegd. 
 


Volume
Je hoeft echt niet altijd iets in je haar te frutselen om het er straland uit te laten zien. Gewoon je haar los laten hangen geeft ook een mooi effect. Als je je haar los laat hangen, is het altijd mooi om lekker veel volume te creëren. Met touperen maak je van je haar een mooie volle bos. Spray met wat haarspray en doe er wat volumemousse in. Bekijk de video voor kapsels met volume. Lees dit artikel voor meer tips voor voller haar.

 

Bekijk hieronder nog een aantal kapsels ter inspiratie. Wedden dat jij binnen no-time je kappel belt? 

 

Een bericht gedeeld door Sarah (@sarah_pflm) op

Highlights

Boblijn
 

 

Een bericht gedeeld door Emma Quinn (@eeequinn) op

Dip dye

Vraag je kapper om advies en binnen de kortste keren loop jij te shinen met je nieuwe kapsel. 

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden Shani

    Die foto van Mary is echt prachtig. Dat Ombre effect staat haar heel mooi.

  1. 1