News

Mascha neemt afscheid van haar lange haar en dit zijn de eerste foto's

5

In haar dagelijkse vlogs deelt Mascha al regelmatig de geachte dat ze erover na zit te denken om een kortere coupe te nemen. Met haar bruiloft in het vooruitzicht had ze deze kappersafspraak toch nog even uitgesteld, maar nu is het dan eindelijk zover. Mascha laat een héél stuk van haar prachtige lokken afknippen en vandaag plaatste ze voor het eerste en foto van haar nieuwe look.

Gisteren plaatste Mascha al een foto van haar afgeknipte haar met de opmerking 'Guess what'. Wauw, dit zijn niet even de puntjes knippen. Het lijkt erop dat Miss Beautygloss haar extensions heeft ingeruild en gelijk een flink stuk van haar eigen lengte heeft afgeknipt. Wij en vele anderen konden natuurlijk niet wachten op een foto van het eindresultaat en vandaag was het dan eindelijk zover. Kijk maar mee!

mascha beautygloss kapper

Dit is de eerste foto van Mascha met haar kortere haar. Wat vinden jullie ervan? We love it!  We vinden dat het haar een stuk volwassener maakt. Ze laat onder de foto weten dat er zaterdag een video online komt over haar afgeknipte haar op haar YouTube-kanaal Beautygloss.

Beeld: Bruno Press, Instagram

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved