Beauty

Deze nagellakkleuren zijn helemaal de trend dit najaar 2017 en moet je dus hebben

1

Het is weer najaar en dat betekent weer een hoop nieuwe trends! Vergeet de felle zomerkleuren, dit seizoen gaat het juist om donker of licht. Op de catwalk verschenen verschillende nail arts die makkelijk om te maken zijn. Van half gelakte nagels tot feestelijke glitters. Dit najaar kun je zoveel uitpakken als je wilt. De kleuren zijn subtiel en lekker draagbaar, dus pak de nagellak maar weer tevoorschijn!

De kleuren

Klassiek rood
Met rode nagels zit je altijd goed. Deze kleur is chic en stijlvol. In het najaar past deze perfect bij de donkere kleding die weer uit de kast getrokken worden. Wil je net even wat anders dan standaard rood? Ga dan voor een intense donkerrood.

Nude 
Van de nude kleurtjes nemen we voorlopig nog geen afscheid. Als je niet al te opvallende nagels wilt, is nude jouw kleur. Dit kan variëren van heel licht tot wat donkerder. Eén ding is zeker: iedereen staat nude.  

Donker tinten
Donkerpaars, donkerblauw, donkergroen en ook zwart zijn kleuren die in het najaar heel mooi zijn op de nagels. De donkere nagelkleuren worden vaak gecombineerd met donkere kledingstukken. 

 

Een bericht gedeeld door essie (@essiepolish) op

Licht roze
Donkerroze vergeten we. Lichtroze zetten we in de spotlights. Ben je niet zo van de donkere kleuren op je nagels? Dan is er altijd nog deze lieve en zachte kleur. Deze kleur kan, net als de donkere kleuren, goed gecombineerd worden met de fashiontrends van het najaar 2017. 

 

Een bericht gedeeld door essie (@essiepolish) op


Nail art 

Half gelakt
Dit kan op de French manicure manier of letterlijk een halve nagel lakken. Met deze trend kan je alle kanten op. Horizontaal, verticaal, schuin, en ga maar door. Het is ook nog eens makkelijk om te doen. Pak een plakbandje en plak die op de helft van de nagel die je niet wilt lakken. De andere kant van de nagel is nu vrij en hoef je zonder te priegelen alleen dat stukje te lakken. Wanneer de lak droog is, trek je het plakband van je nagel. Tadaa! Zo heb je een stakke lijn. 


Simpel streepje
Streepjes zijn altijd leuk. Het geeft net even een touch aan alleen een kleurtje. Ook met deze trend kan je doen wat je wilt. Wat we vooral op de catwalk zien een basic kleur met daaroverheen één streep. Dit geeft een chique look aan je nagels en net even wat extra's. 


Mix and match
Heb jij niet zo'n vaste hand? Dan is dit wat misschien voor jou! Bij deze trend lak je je nagels in één kleur en daarna ga je met andere kleuren en lekker overheen kliederen. Dit hoeft helemaal niet perfect. In tegendeel zelfs, hoe meer geklieder en kleuren, hoe beter.


Glitters
De glitters gaan nog lang niet weg in het najaar van 2017. Deze trend is al een langere tijd aan de gang, maar blijft gewoon leuk. Je kunt helemaal uitpakken met glitters door ze over je hele nagel te strooien, maar je kunt het ook wat simpeler houden en gewoon een lakje met een glittertje erin te kiezen. Voor de feestdagen is deze nail art in ieder geval leuk om uit te proberen. 

 

Een bericht dat is gedeeld door @nailpost op

 

Een bericht dat is gedeeld door @nailpost op

Beeld: iStock.com I Bronnen: thefashionspot.com, elle.com, popsugar.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden Amanda Kelly

    Goeie tips! ik kijk ook ook vaak op https://yoo.rs/

  1. 1