Food

5x overheerlijke cupcakes die je gelijk wilt gaan maken

We loveee cupcakes en ongezond eten. Het maken van cupcakes is ook nog eens leuk om te doen. Een middagje gezellig wat creaties maken met je bestie of een bakmiddag met je boyfriend. Deze cupcakes zijn geschenken in je mond. Pas maar op dat je niet spontaan een suikeraanval krijgt. Er zit van alles bij, maar een ding komt overeen en dat is: deze cakejes zijn zoeter dan zoet!

1. Tiramisu cupcakes
Tiramisu en cupcake in een. Hoe geweldig! Deze combinatie kan niet anders dan overheerlijk zijn. De tiramisu-lovers moeten deze cupcakes sowieso een keer proberen. Het kost wat moeite, maar is niet moeilijk. 

Watch on YouTube

2. Stroopwafel cupcakes
Hmmm. Een stroopwafel kan er altijd wel in. Laat staan een cupcake met stroopwafel. Hoe zoeter hoe beter! Met de zelfgemaakte karamelsaus van Frances, zal deze cupcake wel gaan smaken. 

Watch on YouTube

3. Unicorn cupcake
De unicorn trend zien we werkelijk overal in terug. Kleding, make-up, haar en zelfs in eten. Je zult vast wel vaker een unicorntaart tegengekomen zijn, maar deze cupcake is weer net even een andere variant. Wel net zo cute, ofcourse.

Watch on YouTube

4. Nutella cupcakes
Verslaafd aan Nutella? Kijk dan maar niet. Als je dit eenmaal gezien hebt, wil je ze gelijk gaan maken. Dit kunstwerkje van calorieën is een geschenk in je mond.

Watch on YouTube

5. Mermaid cupcakes
Net als de unicorn trend, zie je mermaids ook overal voorbij komen. Als je zin hebt in een creatief middagje, ga dan zeker deze cupcakes maken. Ze zijn ook onwijs leuk als traktatie en niet eens zo heel moeilijk om te maken. 

Watch on YouTube

cupcakes versieren Beeld: iStock.com 

Must reads 👀