Dit is het allerbeste Stranger Things nieuws ooit!

News door roos

De echte Stranger Things fan zijn de dagen al aan het afstrepen in hun agenda's, want 27 oktober is het zover. Het nieuwe seizoen van Stranger Things is dan éindelijk te zien op Netflix. Woohoo! Alsof dit nog niet leuk genoeg is, hebben we op deze mooie dag nog véél beter nieuws voor je. Lees snel het artikel, dan rennen wij vast naar de winkel om popcorn in te slaan.

Derde seizoen?

Hoewel we nog aan seizoen twee moeten gaan beginnen is er vandaag bevestigd dat wij ons hierna alvast kunnen verhogen op seizoen drie. Yay! De Duffer-broers, de makers van de serie, bevestigden dit in een interview afgelopen week. Je denkt misschien dat het heel logisch is dat er een derde seizoen van de populaire serise komt, maar toch was dit niet zo heel voor de hand liggend... Afgelopen jaar heeft Netflix namelijk uit veel grote series de stekkers getrokken, denk aan Sense8, omdat het aanbod te groot werd.

Vierde seizoen?

Wait, what? Een vierde seizoen!? Oké, laten we niet gelijk te hard van stapel lopen, maar een vierde seizoen is wél heel waarschijnlijk. De makers van de serie vertelden in hetzelfde interview al na te denken over seizoen vier. We'll keep you posted ;-)!

Beeld: Getty Images | Bron: Vulture.com