Lifestyle

Girlscene gaat binnenkort veranderen en déze functie verdwijnt

Het duurt nog eventjes, maar achter de schermen zijn we al een tijdje druk bezig met een vernieuwde versie van Girlscene.nl. Spannend! Je moet nog wel even geduld hebben, maar in dit artikel verklappen we alvast de állereerste details. Zo krijgt de lay-out een flinke upgrade, komen er een heleboel leuke functies bij en er verdwijnen er ook een aantal. Wat gaat er weg? Dat vertellen we je in dit artikel.

Deze functie verdwijnt

Trendy streetstyle tijdens Fashion Week, de beste smokey eyes en foto's van je favoriete celebs. Komt je dit bekend voor? Ongeveer drie jaar geleden zijn we gestart met Girlscene's Pinbook. Hiermee 'pin' je al jouw inspiratie met één druk op de knop op je Girlscene profiel. Helaas moeten we jullie mededelen dat Girlscene's Pinbook stopt. Pinbook past niet meer binnen ons nieuwe thema en verdwijnt binnenkort van Girlscene.nl.

Nieuwe Girlscene.nl

Jij vraagt je natuurlijk af wanneer je de nieuwe versie van Girlscene.nl kunt bekijken? Nog heel even geduld ladies. Dit najaar wordt de nieuwe website gelanceerd en wij kunnen niet wachten. Heb jij nog tips of opmerkingen voor onze nieuwe website? Laat het dan hier achter in de comments!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved