News

Deze vlogster is genomineerd voor een Televizier-Talent Award

Yes, het is eindelijk weer zover! Vanaf vandaag mogen we weer stemmen op ons favoriete televisieprogramma, onze lievelingspresentator en die ene knappe acteur. Daarnaast kun je ook stemmen op de Televizier Talent Award en is er dit jaar een bekende vlogster genomineerd. In dit artikel lees je over wie wij het hebben. Wie moet er volgens jou winnen?

Weet jij al op wie je gaat stemmen? In de categorie 'Televizier Talent Award' is YouTuber Anna Nooshin genomineerd. Zij zit namelijk regelmatig achter de desk bij RTL Boulevard en maakt binnenkort haar debuut als presentatrice van het programma Hollands Next Topmodel. Wij kunnen niet wachten. Naast Anna zijn onder andere Buddy Vedder, Gwen van Poorten en (An)Dré Hazes genomineerd voor deze award. Wie is jouw favoriet? 

Televizer-Ring Gala

Vanaf vandaag kun jij je stem uitbrengen. De uitslag? Daar moeten we nog even op wachten helaas. Schrijf 12 oktober maar alvast in je agenda, want dan wordt op het legendarische Gouden Televizier-Ring Gala de winnaars bekendgemaakt. Dit is allemaal live te volgen op NPO 1.

Beeld: BrunoPress, iStock | Bron: Televisier.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved