Travel

7 (luxe) vakantiebestemmingen waar jij nu liever zou willen zijn

Brr... zit jij ook elke dag met een kleedje over je heen en een kopje thee of warme chocolademelk? De warme dagen zijn nu echt voorbij en het duurt ook nog wel even voordat ze er weer zijn. Bij het zien van deze vakantiebestemmingen word jij wel weer iets warmer. Even wegdromen bij deze prachtige plekken en niet meer het gevoel hebben alsof je in dit koude kikkerlandje zit. 

Cuba
1. Cuba
Dit tropische eilandje ligt tussen de Golf van Mexico, de Atlantische Oceaan en de Caribische Zee en ten zuiden van de Amerikaanse staat Florida. Cuba heeft nog een ouderwetse sfeer. Dat komt doordat de modernisatie niet zo snel gaat. Maar met het boeken van een reis naar Cuba moet je niet te lang wachten, want het land maakt grote stappen. 

Egypte
2. Egypte
Egypte is een land waar je geweest moét zijn. In de zomer kan het daar wel veertig graden worden! Is dat je even te warm? Ga dan vooral in het najaar. De temperaturen zijn dan alsnog boven de 23 graden. Je kunt heerlijk in het zonnetje zitten op het strand aan de Rode Zee of juist rondzwermen door de mooie stad. 

Kaapverdië
3. Kaapverdië
Stranden, schildpadden en cultuur, sounds good! De populaire eilanden Sal en Boa Vista zijn erg leuk om heen te gaan. Elk eilandje heeft zijn unieke sfeer. Er is genoeg te doen en te zien op de eilanden en voor de visliefhebbers is de Kaapverdische keuken een must om te proberen. 

Dubai
4. Dubai
Een tripje naar Dubai wijs je zeker niet af. Met heerlijke temperaturen tussen de 20 en 30 graden kan je van alles doen. Het palmboomeiland is een echte toeristentrekker en het hoogste gebouw van de wereld staat in Dubai. Shoppen kan in Dubai ook als de beste in de mega shoppingmals.

Filipijnen
5. Filipijnen
Het eiland Boracay is in het najaar vorig jaar tot het mooiste eiland van het jaar uitgeroepen. Dat is reden één om erheen te gaan. Reden twee: het eiland is gewoon onwijs mooi met de witte standen en blauwe zee. Reden drie: je wilt gewoon weg uit dit koude land. 

Namibië
6. Namibië
In Afrika schijnt het zonnetje altijd! In Namibië vind je watervallen, zandduinen, wilde dieren en je kan slapen onder een heldere sterrenhemel. Het is het op één na dunst bevolkte land. Een rondreis door Namibië klinkt perfect op dit moment. 

Mexico
7. Mexico
Vind je 20 tot 25 graden niet warm genoeg? Droom dan maar weg over Mexico. De gemiddelde temperatuur is daar 28 graden. Perfect om je bruine kleurtje bij te werken. In Mexico kom je heerlijk tot rust op het strand, maar je kunt er van alles beleven. 

Beeld: iStock.com I Bronnen: 27vakantiedagen.nl, vakantiediscounter.nl, kaapverdievakantie.net

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved