Beauty

Met dit wondermiddel heb jij binnen no time vollere wenkbrauwen en glanzend haar

YES! Dit is een droom die uitkomt. Je hoeft niet meer jaloers te zijn op de volle wenkbrauwen van Cara Delevingne en de glanzende haircoupe van Demi Lovato. Met dit natuurlijke beautyproduct heb jij binnen no time ook die volle wenkbrauwen.

Volle wenkbrauwen en dikker haar willen we allemaal wel! Helaas is niet iedereen met die natuurlijke look geboren. Maar geen zorgen, jij kunt met dit middeltje de haargroei stimuleren en dus vollere wenkbrauwen en dikker haar krijgen! Volgens Josh Beeler, die is gespecialiseerd in het groeien, verven en epileren van wenkbrauwen, is Castor Olie de oplossing. 

EyebrowsWat doet deze olie?
De olie staat ook wel bekend als Ricinus olie of wonderolie. De olie wordt namelijk gewonnen uit de vrucht van de Wonderboom, vandaar de bijnaam Wonderolie. Naast dat dit middeltje als Wonderolie benoemd wordt, doet de olie ook echt wonderen. Tegenwoordig wordt Castor Olie veel gebruikt voor steviger, dikker en glanzender haar, maar ook voor een egale huid en tegen huidveroudering.

Er zitten Omega 9 vetzuren in en dat zorgt ervoor dat dof en droog haar er weer glanzend uit gaat zien. De haargroei wordt gestimuleerd door de essentiële vetten. Je kunt de olie 's nachts als haarmasker gebruiken of overdag een beetje in de puntjes aanbrengen. 

Castor olie

De Tuinen Castor Olie €9,39

Bron: Mindbodygreen.com, Castorolie.nl I Beeld: Gettyimages, iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook