News

Yay! Deze Gossip Girl-acteur en Pretty Little Liars-ster spelen binnenkort samen in één serie

Gossip Girl en Pretty Little Liars fans opgelet! Heb jij Pretty Little Liars al helemaal uitgekeken en kun jij inmiddels meepraten met de afleveringen van Gosisp Girl? Dan heb jij even geluk, wij hebben namelijk heel goed nieuws uit serieland. Twee acteurs uit onze favoriete series zijn binnenkort namelijk samen te zien in een nieuwe serie. Lees hier wie het zijn.

Nieuwe serie 'You'


Niemand minder dan Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell is namelijk gecast voor de nieuwe thrillerserie 'You'. De serie is gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes en gaat over boekwinkelmanager Joe en schrijfster Beck. Joe heeft een vreemde obsessieve crush op Beck en zonder dat zij het doorheeft zorgt hij dat niets of niemand hem nog niet in de weg staat om dichtbij haar te komen. Spannend!

Shay gaat de rol spelen van Peach Salinger, zij heeft juist haar zinnen gezet op het veroveren van Joe. Snap jij het nog? ;-) De seriemakers hebben niet alleen Shay weten te strikken voor de serie, maar niemand minder dan onze 'lonely boy'  Dan uit Gossip Girl gaat de rol van Joe spelen in de serie.

Wanneer de serie te zien is en waar is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte!

Beeld: iStock, Getty Images | Bron: Variety.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved