Kortingscode

Korting tot 50% pakken in de sale van O’Neill

Beleef de zomer op een voordelige manier en shop je zomerse outfit bij elkaar in de webshop van O’Neill. O’Neill is van oorsprong een surfmerk uit Californië dat in 1952 opgericht is door Jack O’Neill. Vandaag de dag is de sportieve kleding van O’Neill over de hele wereld te verkrijgen in webwinkels en fysieke shops. Denk aan kleurrijke swimwear, stoere sweaters en te gekke hemdjes en shirts

Voordelen shoppen bij O’Neill

Online winkelen bij O’Neill heeft zo zijn voordelen. Het grootste voordeel is dat O’Neill een van de meest uitgebreide collecties heeft op het gebied van swim- en surfwear. Andere voordelen zijn:

● Je bestelling wordt altijd zo snel mogelijk bezorgd – Voor 14.00 besteld – levering volgende werkdag

● Gratis retourneren

● Webshop met het grootste assortiment van O’Neill

● O’Neill heeft items voor het hele gezin

● Je betaalt slechts 3,50 euro verzendkosten.

Check de sale voor heren voor de leukste handdoeken, hoodies en zwembroeken. In de sale voor vrouwen vind je juist vooral fraaie bikini’s, handig sportwear en trendy rugzakken.

Mix and match bij O’Neill

Naast de sale beschikt de website van O’Neill over een ander leuk onderdeel: Mix and Match. Hier kun je je favoriete bikinitopje matchen met een bikinibroekje naar keuze! Zo heb je altijd een volledig eigen en origineel geheel omdat je zelf de kleuren en/of de prints uitzoekt. Bewaar je favoriete setje online wanneer je nog twijfelt of deel hem op je social media account met je vrienden zodat je zeker weet of het een blijvertje is.

Het grote voordeel van de tool is dat je op de website kunt bekijken of bepaalde kleuren en prints met elkaar matchen of niet. Op de website van O’Neill krijg je een virtueel model tot je beschikking om diverse kleurrijke tops en broekjes op te testen en te combineren.

Een ander voordeel is dat je door de mix and match tool van O’Neill sneller nieuwe kleurencombinaties probeert. Wanneer je fysieke items moet laten bezorgen durf je misschien iets minder snel dat ene fel geprinte broekje in huis te halen. Het model op de website laat je precies zien hoe het item staat en waar je de zwembroek mee kunt combineren.

Wil je de Mix & Match tool zelf een keer proberen? Check de Mix & Match tool!

Must reads 👀