Win: 10x2 kaarten voor de film Dance Academy

Winnen door roos

[AFGELOPEN]Of je nou danst als sport, met vriendinnen in de club of stiekem voor de spiegel met een borstel in je hand. Dansen is voor iedereen, het maakt je vrolijk en het is ook nog eens hartstikke goed voor je! Goed nieuws, want vanaf 7 september draait er een nieuwe film in de bioscoop die volledig in het teken staat van onze favoriete hobby. En wij mogen maar liefst 20(!) kaarten weggeven voor deze dansfilm, genaamd: Dance Academy. Lees snel verder om te weten hoe je kansmaakt op kaarten.

Misschien denk je nu, hey dit is toch een serie? Dat klopt! De bioscoopfilm Dance Academy is namelijk gebaseerd op de gelijknamige populaire serie. De film draait om balletdanseres Tara Webster. Het leek erop dat zij een van de beste balletdanseressen van haar generatie werd, maar liep toen een zware blessure op. Stiekem droomt Tara nog steeds van een carrière als ballerina. Op een dag besluit ze een comeback te maken. Ze laat haar leven èn liefde achter in Sydney en reist naar New York. Helaas wordt ze bij iedere auditie afgewezen. De balletwereld is keihard. Toch doet ze er alles aan om te bewijzen dat ze het nog steeds in haar heeft om het te maken in de danswereld.

Ben jij al helemaal enthousiast over de film en kun jij niet wachten? Lees dan hieronder hoe jij kans maakt op kaarten voor de film!

Dit moet je doen om kans te maken op twee kaarten voor de film Dance Academy:
♥ Beantwoord de vraag. Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

Wat is jouw favoriete dansfilm?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.