News

Dit zijn de 7 nieuwe personages van 13 Reasons Why seizoen 2

Wat waren we blij met het nieuws dat er een tweede seizoen van 13 Reasons Why  komt. We moeten nog wel even geduld hebben voordat we onze lievelingsserie weer mogen zien, maar in de tussentijd houden we jullie graag op de hoogte over alle details van het tweede seizoen. Zojuist is bekendgemaakt welke nieuwe acteurs te zien zijn in het volgende seizoen en je kent ze ongetwijfeld.

Nieuwe personages

Naast de bekende gezichten zijn er in seizoen twee maar liefst zeven nieuwe personages te zien. Volgens Variety spelen zij geen hoofdrol, maar zijn ze wel regelmatig te zien in het nieuwe seizoen. Anne Winters, Bryce Cass, Chelsea Alden, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O’Hara en Ben Lawson zijn de acteurs die zijn toegevoegd aan de cast. Zij spelen onder andere de nieuwe studiegenoten van Clay, Jessica en Justin.

Wie?

Anne Winters is onder andere bekend van de serie Tyrant, waarin ze de dochter van Barry speelt. In 13 Reasons Why speelt ze Chloe, een mooie studente met behoorlijk wat aantrekkingskracht. Bryce Cass is nieuw in de seriewereld en is straks te zien als. Bryce speelt Cyrus in de serie en schijnt een heel naar persoon te zijn. Zijn zusje Mackenzie wordt gespeeld door Chelsea Alden. Je kent haar van misschien van American Horror Story, Veep, The Ranchon of Jane The Virgin.

Samantha Logan kennen we natuurlijk allemaal van Teen Wolf en speelt in 13 Reasons Why Nina en draagt een geheim met zich mee. Spannend! Kelli O’Hara komt uit het theater, maar heeft nu voor de televisiewereld gekozen. In 13 Reasons Why speelt ze advocate Jackie, net als Allison Miller. Als laatste is Ben Lawson gecast voor de rol van Rick, in de serie is hij straks te zien als honkbalcoach op Libery High.

Beeld: Getty Images | Bron: Variety.com

Must reads 👀