News

Monica Geuze biecht op: 'Ik had een depressieve periode'

3

Monica Geuze is op dit moment gelukkiger dan ooit. Maar dat was ooit wel anders. De vlogger heeft ook een periode gekend waarin ze zo ongelukkig was, dat ze haar bed niet uitkwam. Monica praat er liever niet over, maar doet in een nieuw interview tóch een boekje open over een minder gelukkige periode uit haar leven. 

Scheiding

De vlogger heeft ooit een emotionele video opgenomen waarin ze over de scheiding van haar ouders praat. Een gebeurtenis die er behoorlijk heeft ingehakt bij Monica. De video kijkt ze dan ook liever niet terug en over het onderwerp praat ze vrijwel nooit. Maar in een interview met Beau Monde laat ze er toch iets over los. "Ik had altijd een betere band met mijn vader dan met mijn moeder, dat maakte het nog lastiger. Het was thuis nooit supergezellig. Mijn moeder en ik ergerden ons snel aan elkaar omdat we veel op elkaar lijken," vertelt ze. 

Therapie

Monica onthult dat ze destijds niet uit bed kwam. "Ik ging toen niet naar school, wist niet wat ik wilde. Dacht hele dagen na over waarom we met z’n allen op de wereld zijn. Lag alleen maar in bed. Daar werd ik behoorlijk ongelukkig van," zegt ze. Het was zelfs zo erg, dat ze in therapie wilde. "Ik stond op het punt om er met een therapeut over te praten, maar voelde me toch te nuchter om met zo iemand te gaan zitten. Uiteindelijk ging het ook wel weer. Ik kan me nu niets meer voorstellen bij zo’n depressieve periode, ik voel me gelukkiger dan ooit."

Beeld: Brunopress | Bron: Beau Monde

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved