Win: 10x2 bioscoopkaartjes voor de romantische dramafilm 'Everything, Everything'

Winnen door Renee

[AFGELOPEN]Pak je agenda erbij en houd 17 augustus vrij, want dan draait de nieuwe film 'Everything, Everything' in de bioscoop! De Girlscene redactie zit al klaar om kaartjes te reserveren, want wij willen de film dolgraag zien. Maar wie weet hoef jij niet eens voor je bioscoopkaartje te betalen. We mogen namelijk maar liefst 10x2 bioscoopkaartjes weggeven zodat jij met een vriendin samen de film kunt bekijken.

We schreven eerder al waarom jij echt 'Everything, Everything' moet zien. Ben jij net als de Girlscene redactie een sucker voor liefdesfilms, romantiek en drama? Dan weten we bijna zeker dat je deze film graag op je nog te kijken-lijstje wil zetten. Weet je nog niet waar de film over gaat? Dan gaan we je dat nu nog eens vertellen!

everything everything
Risk Everything... For Love. 

'Everything, Everything'

Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus zal kunnen geven... Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren. Wat begon met staren naar elkaar van achter het raam en met tekst berichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy’s aandoening willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekent dat zij alles daardoor kunnen verliezen.

Winnen

Wat moet je doen om kans te maken op bioscoopkaartjes voor 'Everything, Everything'?
♥ Beantwoord de vraag. Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

Welke actrice speelt in Everything, Everything de rol van de zieke Maddy: Emma Watson, Jennifer Lawrence of Amandla Stenberg?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

'Everything, Everything' draait vanaf 17 augustus in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op www.everythingeverythingfilm.nl.

© 2017 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved