Food

YAY! Tony Chocolonely brengt VANDAAG deze twee fantastische smaken uit

We weten niet hoe het met jou zit, maar op een slechte dag, of een goede dag, of eigenlijk iedere dag is er niets wat ons gelukkiger maakt dan een oranje reep Tony Chocolonely. Hallo, niets kan tegen die karamel-zeezout reep op! Tot nu, want de populaire reep krijgt serieuze concurrentie van twee nieuwe smaken. Girlscene vertelt je welke nieuwe smaken je in de schappen kunt verwachten.

Vers in onze inbox (helaas nog niet op de deurmat!) spotten we niet één, maar twee gloedjenieuwe Tony repen. YES! Dit is natuurlijk al goed nieuws, maar het andere goede nieuws is dat je vanaf vandaag de repen al kunt proeven.

Tony Chocolonely donkere melk 42%

Tony Chocolonely donkere melk 42%

De eerste reep is donkere melk 42%. Dat is melkchocolade, maar dan met de smaak van pure chocola! Het is iets minder zoet dan de melkchocoladereep die al in de schappen ligt. Hm, dat klinkt als muziek in onze oren.

Donkere melk 42% is vanaf 31 juli 2017 verkrijgbaar bij alle Tony’s verkooppunten, inclusief Tony’s store en de webshop.

Tony Chocolonely donkere melk 42% pretzel toffee

Tony Chocolonely donkere melk 42% pretzel toffee

Tony zou Tony niet zijn als er geen bijzondere smaak gelanceerd zou worden, en tadaaa: hier is 'ie dan. Het is dezelfde reep als donkere melk 42%, maar dan met een toffe pretzel toffee smaak. De combi van zout en zoet doet het 'm. Dat willen we proeven! 

Donkere melk 42% pretzel toffee is vanaf 31 juli 2017 verkrijgbaar bij Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, WAAR!, Jamin, cadeau- en delicatessenzaken, natuurlijk Tony’s store en webshop én vanaf 28 augustus ook bij Albert Heijn.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved