Beauty

Deze make-up producten had elk meisje vroeger

Je kan het je nu bijna niet meer voorstellen, maar vroeger droegen we gekleurde mascara in onze haren, gebruikten we deodorant van het merk 'Fa' en 'Vogue' en waren we dol op de potjes oogschaduw van HEMA die je kon stapelen (remember?!). Ben jij in de jaren '90 geboren? Dan weten we zeker dat jij de volgende producten ook gebruikte in je tienerjaren.

1. Bonne Bell Lip Smackers
Wat waren wij dol op deze lippenbalsems van het merk Lip Smacker. Totaal niet verzorgend voor je lippen, maar oh zo lekker! Ze hadden smaken zoals 'Cola' en 'Fanta', maar ook de printjes van de lippenbalsem waren om op te eten, zo leuk. Deze moest jij natuurlijk allemaal sparen.

 

Een bericht gedeeld door laura (@shadowkitty227) op


2. HEMA oogschaduw
Stiekem waren we helemaal niet zo geïnteresseerd in de oogschaduw, het systeem vonden we veel leuker. Je kon de oogschaduw van HEMA namelijk op elkaar stapelen zodat je een toren vol oogdschaduw kreeg. Uren speelplezier. ;-)

3. Lipgloss 
Niet zomaar een lipgloss was populair, deze lipgloss had namelijk iets héél speciaals. De lipgloss had een bloem in het flesje. Verder was de lipgloss gewoon doorzichtig en helemaal niet zo speciaal, maar het bloemetje maakte het helemaal goed.

4. Christina Aguilera parfum
Alle meiden hadden parfum van Christina Aguilera die de ene grote hit na de ander scoorde. Het flesje was super sexy en zo voelden wij ons natuurlijk ook wanneer we het parfum droegen.


5. Deodorant van Fa en Vogue
Vroeger was er maar één deo (oké, twee) die we gebruikten. Het was of de deodorant van het merk 'Fa', of deo van 'Vogue'. Beide deo's roken, uhh... erg apart, maar toch spoten we elke dag een flinke dosis op. 

6. Maybelline Great Lash Mascara
Dit is de best verkochte mascara van Maybelinne en natuurlijk hadden wij deze vroeger ook. De roze tube is iconisch en we stonden elke ochtend flink wat laagjes aan te brengen. Nog steeds is deze mascara een super fijne mascara om te gebruiken. 


7. Haarmascara
Wat waren we vroeger toch hip met onze haarmascara. Wie had gedacht dat dit vijftien jaar later weer zo'n succes zo zijn tijdens het festivalseizoen. Roze, paars, blauw; we droegen het allemaal. 

8. Oililly parfum
We hadden tassen, portemonnees en parfum van dit merk. Je was past echt tha bomb wanneer je iets van dit merk had. Helaas is het merk failliet gegaan, anders hadden we stiekem nog een flesje gekocht.

Beeld: Pixabay

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved