Fashion

Dankzij deze eenvoudige truc zie je meteen of je de verkeerde bh-maat draagt

Je hebt het jaren geleden vast weleens voorbij zien komen: 70% van de vrouwen draagt de verkeerde bh-maat. Dus als we even een simpel rekensommetje voor je maken betekent het dat de kans erg groot is dat jij dus helemaal niet de juiste maat draagt. Eerlijk is eerlijk, zelfs met hulp (van niet altijd even kundige) medewerkers in lingeriewinkels is het lastig om de ideale bh te vinden. Tot nu.

Laat het maar aan de experts over om een simpel trucje te ontdekken waardoor je meteen ziet dat het mis is. Een medewerker van Chantelle, een luxe lingeriemerk dat je onder andere bij Zalando koopt, heeft hét geheim gedeeld om zonder hulp van wie dan ook erachter te komen of jij ook de verkeerde bh-maat aan hebt. Klaar voor de confrontatie?

verkeerde bh maat

Verkeerde bh-maat?

Volgens de Chantelle-medewerker ligt het probleem vaak bij een te grote omvangmaat. Misschien draag je een 75B terwijl je ook een 70B of 70C kan dragen. Twijfel je of je de goede bh aan hebt maar vind je het helemaal niet fijn om personeel om hulp te vragen? Geloof ons, je hoeft ook niet met een ontbloot bovenlichaam voor hen te staan als je het echt niet wil (ook al is het wel aan te raden). Zo kom je er zelf achter! Maak de bh vast op het eerste haakje. De band zou strak genoeg moeten zitten dat je er net twee vingers aan de achterkant onder kunt schuiven. Passen er meer vingers onder? Dan is de maat verkeerd. Deze band ondersteunt je borsten voornamelijk en daarom is het wel zo fijn als het strak genoeg zit om daadwerkelijk de meiden te supporten, toch? 

Leuke bh's shoppen

Nu we het toch over bh's hebben... Girlscene selecteerde een paar mooie varianten waardoor je meteen op de bestelknop wil drukken.

bh
☆ Niet-voorgevormde beugel bh €27,99

push up
☆ Push-up bh €29,99

triangel bh
☆ Triangel bh €29,95

bralette
☆ Kanten bralette €13

kanten bh
☆ Kanten bh €15

push up
☆ Kanten push-up bh €9,99

Beeld: iStock | Bron: Cosmopolitan.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook