Hoe word jij de Snapchat-koningin? Lize Korpershoek verklapt het VANDAAG in een Snapchat les

Lifestyle door Emma

Je bent een pro in lelijke selfies sturen naar je beste vriendin. Maar een écht leuk verhaal vertellen dat honderden (of misschien wel duizenden) mensen boeit, is andere koek. Lize Korpershoek weet wél hoe je een verhaal kunt vertellen met humor en deelt al haar gouden tips met ons. Wil jij Snapchat-les van Lize volgen? Lees snel verder, dan vertellen we je waar je moet zijn. Na afloop ben je ongetwijfeld een Snapchat-koningin. 

Als je even wilt lachen, weet je dat je naar de Snaps en YouTube-video's van Lize moet kijken. Ze is niet voor niks genomineerd voor de VEED Awards van dit jaar in de categorie Beste Snapchatter. Dankzij HEMA's Vlog Academy leer jij deze zomer alle kneepjes van het vak op het gebied van YouTube, vloggen en nu dus ook Snapchat. 

Livestream

Snapchat ken je natuurlijk, maar de kans is klein dat je er net zo veel van weet als Lize. Die weet namelijk alles van Snapchat. Wil jij ook alle trucjes kennen van Snapchat, en leren hoe je een story maakt van a tot z? Volg dan de Snapchat les van Lize. Je leert hoe je een verhaal kunt vertellen met humor en hoe je Snapchat en YouTube met elkaar kunt combineren. De les vindt vandaag plaats in HEMA Den Bosch. Ben je in de buurt, kom gezellig langs! Zo niet, geen zorgen. Er is namelijk een livestream die je thuis kunt volgen.

De livestream is vandaag van 12 uur tot 13 uur. Zorg dat je klaar zit! Klik hier voor meer informatie over de les. 

Hoofdprijs

Om nog even je geheugen op te frissen... De hoofdprijs is fantastisch! Na acht lessen en weekchallenges maakt de laatste docent het eindexamen bekend. Iedere leerling die minimaal aan twee challenges heeft deelgenomen kan meedoen aan het eindexamen en maakt kans op een geweldige hoofdprijs: een contract bij een agentschap dat YouTubers begeleidt. 

Ready for school?

Voordat je klaar bent om naar school te gaan, heb je de juiste accessoires nodig. Van agenda’s tot geodriehoeken en van basic schriften tot rekbaar kaftpapier met leuke designs, bij HEMA ben je aan het juiste adres!


Lees ook: