Series & Films

Oh no! Cole Sprouse had Jughead bijna niet gespeeld in Riverdale

Sinds we verslaafd zijn aan Riverdale, hebben we een enorme crush op Cole Sprouse. De hunk ziet er niet alleen goed uit, maar acteert ook de sterren van de hemel in zijn rol als Jughead Jones. Het is niet voor te stellen dat iemand anders dan Cole de rol van Jughead speelt, maar dat was bijna het geval. De acteur onthult dat hij de rol in Riverdale bijna niet had gekregen! 

Stoppen 

Het scheelde niet veel of Cole speelde nooit in Riverdale. In een recent interview onthult hij dat hij op het punt stond om te stoppen met acteren voordat hij de rol van Jughead bemachtigde. "Ik reisde van New York naar Californië voor een week en zei tegen mijn manager, 'Als ik aankomend tv-seizoen geen rol bemachtig, stop ik met acteren'". Cole gaat al lang mee in Hollywood, en heeft op zijn 24-jarige leeftijd al veel op zijn cv staan (denk aan Friends en The Suit Life of Zack and Cody). De hunk kwam blijkbaar zo moeilijk aan de bak, dat hij er serieus over nadacht om ermee te kappen. 

Seizoen 2 

Dat is gelukkig niet gebeurd! Cole rockte zijn auditie voor Riverdale en kreeg de rol. De rest is geschiedenis. De acteur krijgt niet alleen veel lof voor zijn rol, maar de serie is ook een groot succes. Riverdale komt teurg! Op dit moment is hij druk bezig met het filmen van seizoen 2. We kunnen nu al niet wachten!

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved