Kortingscode

Shoppen bij Zalando!

Het verhaal van Zalando begon in een gedeeld appartement/ kantoor/ warenhuis in de Torstrasse in Berlijn met een schoen… Nou ja, het begon eigenlijk met een paar schoenen! En sindsdien hebben ze een stuk meer schoenen verkocht. Zoveel dat Zalando is uitgegroeid tot Europa’s grootste online fashion retailer. Tegenwoordig biedt de webshop niet alleen schoenen aan, maar ook kleding en accessoires in maar liefst vijftien verschillende landen. Als modeliefhebber kijk je je ogen uit, je kunt er zowel voor high-end kleding terecht als voor budget kleding. Sinds het begin is er veel veranderd, maar de kern van Zalando is hetzelfde gebleven: het combineren van mode met de laatste technologie en uitstekende klantenservice.

Voordelig shoppen bij Zalando

Zalando heeft een uitgebreide OUTLET pagina. Hier vind je allerlei items tegen aanzienlijk lagere prijzen. Deze pagina is erg gebruiksvriendelijk door de verschillende categorieën. Naast de gebruikelijke categorieën is er ook onderscheid gemaakt in persoonslengte. Zo is er voor de langere dames bijvoorbeeld een kopje met kleding speciaal passend bij 1,79 meter en groter, en voor de kleinere dames een categorie voor kleding passend bij 1,60 meter en kleiner. Naast de OUTLET heeft Zalando ook regelmatig kortingscodes. Bij het inschrijven op de nieuwsbrief krijg je bijvoorbeeld 10% korting op jouw bestelling, mits deze boven de 75 euro is. Verzending is altijd gratis! Soms wordt er ook een speciale Zalando kortingscode vrijgegeven voor bijvoorbeeld Outlet of een bepaalde categorie. Dan is er vaak sprake van een extra hoge korting op je bestelling. In de gaten houden dus. 

Zalon en Zalando Lounge

Op Zalando zijn twee leuke, unieke extra’s te vinden. Ten eerste is er de mogelijkheid van een personal shopper (Zalon) - hiermee krijg je hulp van een stylist. De personal shopper kiest voor jou één of twee outfits uit. De kledingstukken waar je blij mee bent, kun je houden en de rest weer terugsturen. Je zit nergens aan vast, maar je krijgt wel advies over welke kleding bij jou past! De tweede leuke extra is Zalando Lounge. Hier zijn exclusieve acties te vinden op het gebied van mode, schoenen en accessoires. Dit maakte het mogelijk om gunstig designermerken, zoals DKNY, Guess, Victoria's Secret, Bronx en Converse te shoppen! Zalando Lounge is een online shopping club. Dit betekent dat je je dient in te schrijven en dan van tijdelijke aanbiedingen kunt genieten. Dit houdt het exclusief, maar tegelijkertijd zit je nergens aan vast! 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved