Beauty

Wil je weten hoe je een beauty tutorial maakt? Deze YouTuber leert het je vandaag!

Het nieuws is je vast niet ontgaan: HEMA heeft de handen ineen geslagen met de leukste Nederlandse YouTubers van het moment om een heuse Vlog Academy op te richten. Deze zomer ga je dus gewoon naar school, maar we kunnen je vertellen dat het niet als school voelt. Vandaag geeft niemand minder dan beauty expert Sheling les op de Academy. Zij leert je alle kneepjes van het vak. Lees snel verder!

Vlogles van Sheling

Op het lesrooster staat dus dat Sheling op 29 juli de docent van de dag is. Jezelf mooi opmaken kan al lastig zijn. Maar aan iemand anders uitleggen hoe je dat hebt gedaan is misschien nog wel lastiger. Gelukkig heeft Sheling al honderden make-up tutorials gemaakt. In deze les legt ze uit hoe dat moet en geeft zij tips over welke basis make-up je kan gebruiken om er op beeld nog beter uit te zien. De les begint om 12:00 uur sharp, dus zorg dat je klaarzit. Hier lees je alle details over de les.

sheling

Livestream

Dat de les vol zit is helemaal geen probleem, kom gezellig langs als je in de buurt bent. Of kijk gewoon mee via de livestream! Zo ben je toch bij de les en krijg je je huiswerkopdracht gewoon mee. Het belooft weer een inspirerende en vooral leerzame les les te worden, dus be there als je nog steeds kans wil maken op de hoofdprijs.

Hoofdprijs

Om nog even je geheugen op te frissen... De hoofdprijs is fantastisch! Na acht lessen en weekchallenges maakt de laatste docent het eindexamen bekend. Iedere leerling die minimaal aan twee challenges heeft deelgenomen kan meedoen aan het eindexamen en maakt kans op een geweldige hoofdprijs: een contract bij een agentschap dat YouTubers begeleidt. 

Ready for school?

Voordat je klaar bent om naar school te gaan, heb je de juiste accessoires nodig. Van agenda’s tot geodriehoeken en van basic schriften tot rekbaar kaftpapier met leuke designs, bij HEMA ben je aan het juiste adres!

HEMA puntenslijper
HEMA puntenslijper

HEMA pennen
HEMA pennen

HEMA pennen
HEMA pennen

HEMA etui
HEMA etui

HEMA agenda
HEMA agenda

Je kunt de HEMA schoolspullen scoren in de winkels of online

Lees ook:

*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved