Series & Films

Alarm! Dit fantastische Riverdale nieuws maakt je dag

De mysterieuze moord op Jason Blossom, het gekke gedrag van Betty's moeder Alice Cooper en dan nog Hiram Lodge, de criminele vader van Veronica... Ja, de makers wisten veel verhaallijnen in het eerste seizoen van Riverdale te stoppen. Maar hé, vind jij ook niet dat het eerste seizoen véél te snel voorbij ging? Dan zijn je gebeden nu verhoord!

Met 'maar' dertien afleveringen was je binnen no time door het eerse seizoen van Riverdale heen. Het duurde niet lang of je wist niet alleen wie Jason vermoord heeft (we zijn nog steeds in shock), maar je rolde meteen in het volgende drama. Gelukkig zijn ze bezig met het filmen van het tweede seizoen en daarover is nu goed nieuws, want...

Riverdale krijgt 22 afleveringen

Aan het tweede seizoen worden maar liefst negen afleveringen toegevoegd, waardoor we nu maar liefst 22 weken (!) vol spanning naar Riverdale kunnen kijken. Yesssssssss! Net zoals tijdens het eerste seizoen vind je de afleveringen wekelijks op Netflix en de conclusie is dus dat Riverdale twee maanden langer doorgaat. We kunnen niet wachten.

Wat gebeurt er in Riverdale seizoen 2?

Niet alleen komen we erachter hoe het einde van het eerste seizoen afloopt in het tweede seizoen, we maken ook kennis met de hottie der hotties: Hiram Lodge. De vader van Veronica maakt zijn opwachting en het eerste gezinskiekje hebben we gisteren al gedeeld. Bovendien is Tyler Blackburn (je weet wel, PLL's Caleb) aan de cast toegevoegd, dus ook hij zal de nodige vrouwenharten sneller laten kloppen. En hoe gaat het verder met Betty en Jughead? Het is nog even wachten, want de eerste aflevering staat 11 oktober op Netflix.

Lees ook:

Bron: Netflix-Nederland

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved