Fashion

7 kledingstukken die echt nergens op slaan

Het is inmiddels geen geheim meer dat designers heus niet alleen maar comfortabele kleding ontwerpen. Nee, soms is hoe onpraktischer, hoe beter het motto. Maar dat sommige ketens daarin te ver gaan laat Girlscene je in dit artikel zien. Want hallo, een top dat niet eens je borsten bedekt? What were they thinking?!

1. Extreme crop top

rare crop top
Deze Urban Outfitters crop top is zó raar dat we er een artikel over schreven. Seriously, we snappen heus wel dat kleding niet altijd een praktische functie heeft, maar dit...?

2. Jeans met plastic

topshop clear knee
Ook dit kledingstuk was zó bizar dat we het moesten delen en blijkbaar is de Girlscene redactie niet de enige die het een absurd kledingstuk vindt. Scheuren in broeken kunnen er nog meer door, maar plastic en jeans blijft een gekke combinatie.

3. Überhaupt plastic

clear heels
Het ziet er misschien tof uit als een modeblogger van die clear heels presenteert op haar blog, maar in werkelijkheid is het een regelrechte drama. Plastic + warmte = een vochtige situatie in je laars.

4. Faux fur slides

faux fur slides
Toegegeven, ze zien er leuk uit. En ok, ze lopen ongetwijfeld super lekker. Maar eigenlijk slaan de faux fur slides nergens op. Slippers draag je als het warm is, waarom zou je dan slippers met bont willen dragen?! Die combinatie is modieus, maar eigenlijk ook heel gek.

5. Cut out bikini

cut out bikini
De cut out bikini is zo'n typische trend die door bijna ieder meisje omarmd wordt, maar gaat er dan bij niemand een alarmbel af? Hallo, tan lines! Dit is zo'n typische trend die er leuk uitziet, maar eigenlijk nergens op slaat.

6. Peeptoe enkellaarzen

peeptoe enkellaars
Denk hier maar eens over na: enkellaarzen draag je voornamelijk in het najaar en in de winter. Waarom zou er dan in hemelsnaam iemand zijn die het verzint om enkellaarzen met open teen én hiel op de markt te brengen? Omdat we graag koude tenen willen? Hm...

7. Fishnet panty

fishnet panty
De fishnet panty hoeft absoluut niet te verdwijnen - het is niet voor niets een geliefde trend - maar als je erover nadenkt heeft het totaal geen functie. Oké, het ziet er leuk en zelfs sexy uit onder je ripped jeans, maar eigenlijk zou je het geen panty mogen noemen. Die bieden normaal een beetje warmte, de fishnet totáál niet.

Lees ook:

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved