Awesome: jij kunt vlog les krijgen van deze bekende YouTubers

News door Emma

Je leven delen met duizenden anderen, je volgers inspireren en hier misschien zelfs geld mee verdienen. Is het jouw droom om vlogger te worden, net als Beautynezz, Boncolor en Mertabi? Nou, dan hebben we leuk nieuws! Acht bekende YouTubers zullen jou opleiden tot misschien wel dé nieuwe vlog queen van Nederland. Enne... je kunt ook een toffe prijs winnen. Lees snel verder om te weten hoe jij de gouden tips van de bekende YouTubers kunt krijgen. 

Vlog academy

We kunnen HEMA heel dankbaar zijn, want die heeft ervoor gezorgd dat maar liefst acht bekende YouTubers ons les gaan geven over YouTube en vloggen. Deze zomer ga je niet naar school, maar wél naar de vlog academy! Beautynezz, Ponkers, Boncolor, Mertabi, Gerenzo, Sheling, Nanne en Lize geven gedurende de zomer een les in een HEMA filiaal in Nederland. Wil je weten hoe je vlogger wordt? Hoe je een make-up tutorial maakt? Hoe je een script schrijft of kunt Snapchatten als een pro? De succesvolste Nederlandse YouTubers verklappen hun geheimen tijdens de lessen. 

Livestream

Het leukste van alles: jij kunt erbij zijn! Helaas kun je je niet meer opgeven om bij de lessen aanwezig te zijn, maar niet getreurd. Je kunt de lessen online volgen via een livestream. En dat wil je, want je leert onder andere hoe je een populair YouTube-kanaal kunt opzetten, hoe je een fanbase opbouwt en hoe je creatief aan de slag kunt gaan met thumbnails en titels. Klik hier voor het lesrooster en de challenges.

Beautynezz bijt vandaag het spits af om 12.00 uur en vertelt alle basics die je moet weten als je YouTuber of vlogger wilt worden. Volg live haar les via deze site

Fantastische hoofdprijs

En zoals dat gaat op school, krijg je na elke les huiswerk mee. Na acht lessen en weekchallenges maakt de laatste docent het eindexamen bekend. Iedere leerling die minimaal aan twee challenges heeft deelgenomen kan meedoen aan het eindexamen en maakt kans op een geweldige hoofdprijs: een contract bij een agentschap dat YouTubers begeleidt. 

 

hema vlog academy

Ready for school?

Voordat je klaar bent om naar school te gaan, heb je de juiste accessoires nodig. Van agenda’s tot geodriehoeken en van basic schriften tot rekbaar kaftpapier met leuke designs, bij HEMA ben je aan het juiste adres!


HEMA agenda

HEMA kaften

HEMA usb

HEMA stickers


HEMA muis

HEMA pennen

HEMA etui's 

Je kunt de HEMA schoolspullen scoren in de winkels of online

Lees ook: 

Beeld: HEMA
*Dit is een samenwerking met HEMA