Win: 5x2 bioscoopkaarten voor de Nederlandse Pitch Perfect: Sing Song

Winnen door Emma

[AFGELOPEN]Heb jij Pitch Perfect en High School Musical al tientallen keren gezien? Schrijf 20 juli in je agenda, want dan komt de Nederlandse muzikale film Sing Song uit. Girlscene sprak hoofdrolspeelster Georgiefa Boomdijk over de leukste momenten en haar überknappe tegenspeler Floris Bosma. Lees zeker door tot het einde, want jij maakt kans op twee kaarten om samen met een vriend(in) in de bioscoop te swingen!

De Nederlandse film Sing Song met o.a. Kenny B. gaat over de 16-jarige Jasmine die wordt uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Maar met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet... Girlscene sprak Georgiefa Boomdijk, aanstormend talent en hoofdrolspeelster van Sing Song. 

sing song film

Droom najagen

Muzikaal, zonnig, vrolijk. Zo omschrijft aanstormend talent Georgiefa de film. Ze moest er even over nadenken om de juiste woorden te vinden die Sing Song eer aandoen. Georgiefa kwam via een advertentie op Facebook in de film terecht. Ze gaf zich op en kreeg de hoofdrol. Het is de eerste filmrol voor Georgiefa, die eerder succes had bij de Voice Kids. "Het is een jong meisje dat haar droom achterna wil gaan. Maar er is zoveel dat haar tegenhoudt. Dat is iets wat tegenwoordig heel erg speelt. Er gebeurt zoveel om ons heen dat je vergeet om je droom achterna te gaan," zegt de actrice. Georgiefa herkent zichzelf in haar personage Jasmine. "Zij lost dingen op door niets te zeggen. Ik heb zelf ook gemerkt dat dat niet werkt." 

Hilarisch moment

Speciaal voor de film reisde Georgiefa met de cast af naar Suriname. "Achter de schermen was het heel leuk, tijdens de pauze werd er altijd een jamsessie gehouden op de piano en drums. Je kunt wel zeggen dat we een grote familie zijn geworden, ja." Ze herinnert zich ook een hilarisch moment tijdens de opnames. "Er was een scène waarin ik van de pom (een Surinaams gerecht) smulde, ik moest met een vork in een bakje prikken om een hap te nemen. Ik prikken in de bak, maar het was keihard. 'Jongens, dit is gewoon bevroren,' riep ik. We hadden allemaal de slappe lach."

Herkenbaar verhaal

Over een maand gaat Sing Song in première. "Ik ben heel zenuwachtig, maar heel benieuwd en excited. Ik denk dat het goed zal aanslaan bij de mensen, omdat het een leuke film is om naar te kijken. Tienermeiden zullen zichzelf erin herkennen." Waarom we de film allemaal moeten zien? "Sowieso omdat Floris erin speelt, een super knappe jongen! Die wil je altijd zien. Maar ook omdat de film alle elementen heeft, van blijdschap tot verdriet. Uiteindelijk loop je met een goed gevoel uit de bioscoop!"

sing song film

Wil jij naar Sing Song?

Girlscene mag 5x2 bioscoopkaarten weggeven voor de vrolijkste film van het jaar! 

♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

Naar welk land zou jij graag willen afreizen? (naam + adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.