Travel

Deze geniale activiteiten zijn perfect voor als je je verveelt tijdens de zomervakantie

Het is zomervakantie. Ein-de-lijk! Lekker naar het zwembad, een dagje naar het strand of chillen in de tuin met vriendinnen. Helaas is de zomer in Nederland niet altijd 30 graden met zonnestralen en is het niet gek wanneer het af en toe regent. Daarom hierbij leuke activiteiten voor binnen én buiten tijdens de zomervakantie!

1. Maak van een wortel een blokfluit
Wie had gedacht dat je van een wortel een blokfluit maakt die het ook nog daadwerkelijk doet? Probeer het zelf eens uit en test je muzikale skills.

2. Speel met je vriendinnen het spel 'snoep of geen snoep'
Check deze video en speel dit spel thuis na met je beste vriendinnen. Dat wordt sowieso hilarisch!

3. Maak je eigen telefoonhoesje
Pimp je telefoon met een nieuw telefoonhoesje. Met een beetje creativiteit flans je zo dit super toffe unicorn hoesje in elkaar!

4. Maak je eigen stoere short
Ben je klaar met al je zomeroutfits? Wil je iets nieuws, maar heb je geen geld? Maak dan van een oude spijkerbroek een van deze coole shorts.

5. Maak je eigen peel off masker
Wil je je huid eens extra verwennen? Doe dan eens een lekker masker op je gezicht en kom even heerlijk tot rust.

6. Maak gezonde smoothies
Ga op de gezonde toer en maak smoothies! Voor jezelf, maar misschien ook gelijk voor je moeder/vader/zusje/vriendje. Hallo summer body!

7. Pimp je schoolspullen
Misschien wil je tijdens jouw vakantie nog niet aan school denken, maar na het kijken van deze video heb je ongetwijfeld weer zin in het nieuwe jaar!

zomervakantie, activiteiten, zomer

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved