Beauty

Dit is ‘m: de tip om egaal bruin te worden zonder zon

Het liefst keer je na de vakantie terug met een zongebruinde huid. Maar wat als het weer op jouw vakantiebestemming enorm tegenvalt? En heel eerlijk, het is helemaal niet gezond om elke dag te bakken op het strand. Het bruine kleurtje hoef je in ieder geval niet te missen. Er zijn namelijk genoeg veilige alternatieven voor de zon. Wil jij deze zomer extra bruin door het leven zonder zon? Haal dit product in huis.

Gevaren van de zon

Voor een zongebruinde huid heb je niet per se de zon nodig. Gelukkig maar, want zoals je weet brengt de zon veel gevaren met zich mee. Je kunt een zonnesteek oplopen, je huid kan verbranden en je huid veroudert sneller. In het ergste geval kun je huidkanker krijgen. Daarom is het goed om blootstelling aan de zon te beperken. Smeer je bovendien altijd in met zonnebrand, vermijd de zon op het heetst van de dag en zoek regelmatig de schaduw op. 

Veilig alternatief

Daarom is het zo fijn dat er een veilig alternatief bestaat voor de zon. Je kunt het wel raden: zelfbruinen! En nee, dat is helemaal niet zo heftig als je misschien denkt. Met de Whitetobrown Tanning Mist krijg je een mooie kleur die er heel natuurlijk uitziet. De spray droogt snel, geeft geen vlekken en de teint blijft tot 5 dagen zitten. Je kunt de Tanning Mist natuurlijk ook in de winter gebruiken om het hele jaar een bruine teint te hebben! 

bruin zonder zon

Natuurlijke teint

De Whitetobrown Tanning Mist van 200 ml is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en decolleté. De bruin zonder zon Whitetobrown Tanning Mist bevat DHA, kleurloos suikerriet, dat reactie maakt met de dode huidcellen, je eerste huidlaag, waardoor deze bruin kleuren. Voor een egale bruine teint, is het belangrijk dat je de Whitetobrown Tanning Glove gebruikt. Hiermee kun je de Whitetobrown Tanning Mist goed aanbrengen. Het product is dermatologisch getest en niet op dieren getest!

whitetobrown tanning mist
Klik hier voor meer informatie of om de Whitetobrown Tanning Mist te bestellen

Lees ook:

Beeld: Shutterstock
*Dit is een advertorial

Must reads 👀