Lifestyle

7 spellen uit de oude doos die nog steeds leuk zijn

Nu we ouder aan het worden zijn en ons leven zich langzamerhand afspeelt op onze telefoon, zijn we een belangrijk deel uit onze jeugd vergeten; de ouderwetse bordspellen. Kan je je nog herinneren hoe leuk het was om met je ouders rond de tafel te zitten en een spelletjes erbij te pakken? Daar word je toch nostalgisch van! Girlscene zet een paar van die fantastische spelletjes op een rij.

Bordspellen zijn leuk, maar de echte ouderwetse bordspellen van vroeger zijn nog veel leuker. Hierbij zeven bordspellen die jij thuis ook hebt of wil hebben:  

Cluedo
Cluedo ken je vast nog wel. Een spannend spel om erachter te komen wie de moordenaar is, met welk wapen het gebeurt en in welke kamer het afspeelt. Een goed bordspel om te spelen als jij en je vrienden een avondje thuis zitten. Fun!

Prijs: €24,95 | Van Bol.com

Mens erger je niet
Mens erger je niet, wie ken het niet? Dit spel gaat al jaren mee en is nog steeds te koop. Je hebt pionnen en een dobbelsteen. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk je pionnen het parcours af te laten lopen en de eerste die binnen is wint.

Prijs: €12,74 | Van Bol.com

Halli Galli
Halli Galli is een spel dat hilarisch is om te spelen met je overenthousiaste vrienden. Iedereen wordt er competitief van en je moet snel zijn. Het is leuk om een opdracht voor degene te bedenken die drie keer achter elkaar heeft verloren. 

Prijs: €12,99 | Van Bol.com


Monopoly classic
Het originele Monopolyspel is helemaal leuk. Je hebt nu allemaal nieuwe versies, maar de Classic is en blijft toch wel echt mega leuk. Zorgen dat jij de meeste hotels en het meeste geld hebt! 

Prijs: €36,69 | Van Bol.com

Twister
Twister is een tof spel dat ook al heel lang bestaat. Het spel is leuk voor jong en oud. 

Prijs: €21,99 | Van Bol.com

Rummikub
Dit spel kennen je opa, oma en ouders allemaal. En jij vast ook! Rummikubben is leuk om met je gezin te doen, maar kan ook goed met vrienden. Het is de bedoeling dat je de slimste bent met cijfers neerleggen! 

Prijs: €29,99 | Van Bol.com

Party&Co
Party&Co is een gek en grappig spel voor jongeren en ouderen. Als je dit speelt met je vrienden ga je sowieso een top avond hebben. Er zijn veel vragen en opdrachten om uit te voeren, hilarisch. 

Prijs: €19.50 | Van Bol.com

Lees ook: 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved