Travel

Heb jij een vakantiecrush? Zo sla je hem aan de haak!

Je bent op vakantie en ligt eigenlijk de hele dag te bakken aan het zwembad. Misschien ben je op de camping of in een hotel, het maakt eigenlijk niet uit. Je zet het nummer op dat je al de hele zomer op repeat hebt staan en installeert je op je een heerlijk strandbedje. Maar dan loopt er ineens een mega knappe jongen langs. Was hij hier al die tijd al? De rest van de dag kun jij je ogen niet meer van hem afhouden, hoe versier je zo een leukerd?

Er zijn meerdere scenario's waar je hem tegen kan komen. Bijvoorbeeld bij het restaurantje aan het strand, bij het zwembad, in de plaatselijke supermarkt. En natuurlijk fantaseer je stiekem voor de vakantie dat je iemand ontmoet met wie je de hele zomer op het strand kan liggen, maar dat zit altijd maar in je hoofd. Tot je op vakantie bent en dan eindelijk een knappe jongen tegenkomt, oef dan is het toch wel spannend  om hem ineens aan te spreken! Hier zijn een aantal tips: 

Mindset veranderen
Deze jongen is waarschijnlijk niet eens Nederlands, dus de kans dat je deze jongen na deze vakantie nog gaat tegen komen is echt minuscuul. Dus verander je mindset durf hem gewoon aan te spreken, yolo! Hij is waarschijnlijk nog onzekerder dan dat jij bent, dus nooit aangesproken is altijd mis. Dus raap al je moed maar bij elkaar en spreek hem gewoon aan.

Zoek hem op
Zit deze jongen ook elke dag aan het zwembad of ligt hij vaak op hetzelfde bedje? Neem dan afscheid van je eigen vertrouwde plek en ga naast hem liggen. En sluit je een keer niet af met je oordoppen in, maar lees een boek of kijk om je heen. Zo geef je hem een opening om tegen je te praten. 

Kijk wat hij leuk vindt
Zie je hem in de supermarkt of bij een restaurantje? Perfect, dit maakt het nog makkelijker om hem aan te spreken. Als hij bij de kassa voor de staat kan je stiekem kijken naar wat hij koopt en heb je meteen een gespreksonderwerp. 

love vakantie versieren

Kijk films
We weten allemaal dat vakantieliefdes in films altijd ontzetten wordt geromantiseerd, maar je kan er wel inspiratie uithalen. Hoe maken zij contact? Wat zeggen ze? Contact maken hoeft niet altijd van de jongen te komen en hoeft ook niet altijd even spontaan, zorg er voor dat je contact kan maken. 

Weet wat je wil
Waar ben je naar opzoek? Wil jij nachtenlang met deze jongen aan het strand chillen en praten over gevoelens en dromen? Wil je overdag alleen met deze jongen naar het strand? Wil je nachtenlang uitgaan en pas in de ochtend terugkomen? Of is dit een one night stand? Weet wat je wil! 

Maak plannen
Als je opzoek bent naar een romantisch vakantieverhaal, stel dan je lover voor om leuke dingen te doen! Hou wel rekening met je reisgenoten. Communiceer goed wat je gaat doen en hoelang je wegblijft, dit om ruzie te voorkomen. Stel dan eens een dagje voor om een stad te bezoeken of een avondje wat drinken aan het strand! We leven trouwens in 2017 dus sla gewoon lekker zijn nummer op zodat jullie kunnen communiceren over plaats en tijd. 

Afscheid
Het afscheid zal moeilijker dan ooit worden, maar je wist van te voren dat deze liefde tijdelijk zou zijn, dus get over it en geef hem nog een onvergetelijke afscheidszoen! 

Lees ook: 

Bron: wikihow.com, seventeen.com,  | Beeld: iStock.com

 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved