Winnen

Win: Complete JOSH V back to school outfit + agenda t.w.v. bijna €500!

[AFGELOPEN]Het is bijna zover: zomervakantie. Yay! Ben jij ook zo iemand die nog voor de zomervakantie begint al schoolspullen koopt voor het nieuwe schooljaar? Wacht daar nog maar even mee, want vandaag geeft Girlscene een complete JOSH V back to school outfit weg inclusief agenda (ter waarde van bijna €500!). Hier ga jij komend jaar zeker de show mee stelen!

Misschien moet je er nog niet aan denken: een jaar vol nieuwe boeken, lessen en toetsen. Deze leuke winactie maakt het ongetwijfeld minder erg en zorgt ervoor dat jij het nieuwe schooljaar met een goede start begint!Girlscene's Danique was afgelopen week op de lancering van de JOSH V agenda. Ze mocht aan een prachtig gedekte tafel schuiven vol met kleurrijke Dunkin' Donuts. Yum! Een super leuke verrassing: op het eind kreeg iedereen twee Josh V-setjes. Josh had de outfits zelf uitgekozen op basis van Danique's persoonlijke Instagram-account. Hoe leuk!

winactie, josh v, tasschoenen, josh v, taswinactie, josh v, ketting

Vind jij deze look ook zo tof? Goed nieuws, want jij kunt de complete outfit winnen. Scroll naar beneden om te zien wat je wint en hoe je meedoet!

agenda, joshv, school
Kun jij niet wachten? De agenda is voor maar €15,99  te verkrijgen via www.JOSHV.com

- Jurkje (€89,99)
- Tas (€159,99)
- Schoenen (€159,99)
- Kettingen (59,99)
- Agenda (€15,99)

Wat moet je doen om kans te maken op deze complete JOSH V outfit + agenda?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram
♥ Volg JOSHVHQ op Facebook en Instagram

Waarom moet jij kans maken op de Josh V agenda en look?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

* Dit artikel is in samenwerking met JOSH V

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved